Vruća navijačica Larisa Rikelme prodaje vibratore i lubrikante

- Imati Larisu Rikelme kao model je izuzetno važno za pozicioniranje našeg brenda - kaže o novm zaštitnom licu njegove kompanije "Hot Flowers" finansijski direktor Lukas Bertiplagia.

Kao što su predstavnici kompanije za prodaju seks igračaka "Hot Flowers" zadovoljni što će njihov katalog krasiti vruća Paragvajka Larisa Rikelme, tako su na nju ponosni i njeni agenti.

Larisu i njene obline ceo svet je upoznao na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2010. godine, dok je s tribina navijala za svoj nacionalni tim Paragvaja. Već nakon prve utakmice Paragvaja u Južnoj Africi, ceo svet je obišla fotografija Larise u dresu sa mobilnim telefonom u bujnim grudima.

(old_image)

Ali, mobilni telefon nije se slučajno našao tu gde se našao. Naime, Larisa je to učinila u sklopu promo kampanje jednog proizvođača mobilnih telefona, a i za pojavljivanje na tribinama je dobijala honorar.

Ova glumica i model je i posle svoje "navijačke karijere" nastavila da žari i pali javnost. To je učinila i kada je pre dve godine izvela striptiz u emisiji "Ples sa zvezdama", a potom je i uhapšena zbog seksa na javnom mestu.

Pogledajte još