Rašović: Sada se spremamo za derbi!

"Utakmica je bila veoma teška, desilo se ono što smo očekivali i za šta smo se spremali. Način na koji smo igrali je trebalo da bude drugačiji, ali nam je pobeda bila neophodna. Uradili smo ono što smo želeli i sada se spremamo za derbi", rekao je Rašović televiziji Arena posle utakmice u Kragujevcu.

Rašović je kazao da mu je drago što igrači kojima je pretila suspenzija pred "večiti" derbi nisu dobili žute kartone protiv Radničkog.

"Razgovarali smo cele nedelje sa igračima koji su imali kartone, uradili su korektan posao, nisu sudiji dali povod da dobiju opomenu", kazao je Rašović.

On je rekao da Radnički po igri zaslužuje da opstane u ligi.

"Ekipa Radničkog i po igri i po igračima ne zaslužuje da bude na poziciji na kojoj jeste. Želim im da osvoje što više bodova i da ostanu u ligi", rekao je trener crno-belih.

Na pitanje zašto je Branko Pauljević zamenjen već u prvom poluvremenu, Rašović je rekao da je Partizan imao dosta problema po desnoj strani.

"Pauljević nije dosta dugo igrao i u padu je forme, pa smo ulaskom (Vojislava) Stankovića zatvorili tu stranu", dodao je Rašović.

Beta

Pogledajte još