Seksi snovi: Šta tačno znače?

Tajanstveni ljubavnik

Stručnjakinja za snove Lauri Quinn Loewenberg kaže kako najčešći vlažni snovi uključuju tajanstvenog muškarca bez lica, ali on uopšte nije neki misteriozni ljubavnik kojeg ćeš upoznati i shvatiti da ti je srodna duša. Ovaj muškarac simbolizuje činjenicu da se sama moraš malo više pretvoriti u muškarca, to jest preuzeti neke malo muževnije karakteristike, kao što su nametljivost i otvoreno izgovaranje onoga što misliš.

Orgazam

San u kom doživljavaš orgazam može biti toliko jak da ga stvarno osetiš i u stvarnosti, a ovo može predstavljati činjenicu da želiš uzbudljivi završetak nečega. Osim toga, može i značiti da postoje neke seksualne želje ili napetosti kojih se želiš da se rešiš.

Vruća afera

Lowenberg kaže da je san o muškarcu s kojim nisi u vezi znak da se u tvom stvarnom životu događa nešto zbog čega obraćaš manje pažnje na svog dečka. Krivica koju osećaš jer mu ne posvećuješ dovoljno vremena u snovima se može pretvoriti u seks sa drugim.

Seks sa bivšim

Ovo zna da bude jako zabavno, ali i zbunjujuće. Mislila si da je veza gotova i da više nemaš osećaja, ali čini se da ti snovi ne dopuštaju da samo tako zaboraviš na njega. Najčešći razlog zbog kog sanjamo bivše ljubavi je naša želja za ponovnim uzbuđenjem koje je možda nestalo u novoj vezi.

Seks sa kolegom

Možda ti se ni ne sviđa, ali nakon sna u kom imaš seks s kolegom, definitivno ćeš početi da razmišljaš o njemu. Ovaj san može da znači da želiš poslovno da se zbližiš s njim, ili da ti može pomoći u napredovanju pa podsvesno želiš da ga osvojiš.

Izvor: Index

Pogledajte još