Kako sam postala MILFica

0

Da sam znala da će me ovoliko muškaraca juriti kada stavim burmu, udala bih se pre 15 godina. Znam, polovina vas koji želite da delujete fino će se zabezeknuti, ali dovoljno je samo da se osvrnete oko sebe pa ćete videti da li sam u pravu ili ne. Muškarci me mnogo više saleću od kada sam postala gospođa, a još više od kada sam rodila dete.

Piše mi bivši dečko kako ne može da prežali što me on nije oženio. Pih, čuj to sad?! A kada sam mu pre deset godina pomenula da odemo na venčanje kod zajedničke drugarice – prenerazio se. Samo je provirio ispod stola i skoro nečujnim glasom promrmljao sebi u bradu:

„Maco, ti znaš da ja mrzim venčanja. Ne želim tamo ni da idem“.

I ti bi kao hteo nešto? Ma produži dalje.

Onog trenutka kada sam čula za termin MILF (u slobodnom prevodu mama koju bih voleo da kresnem), on je u mojoj glavi imao negativnu konotaciju. Sa današnje tačke gledišta jednostavno ne mogu da se osećam negativno po pitanju toga što se muškarcima sviđam više nego ranije. Laže svaka žena koja kaže da nije prijatno osetiti se poželjnom naročito nakon perioda flašica, steznika i kojekakih čuda.

Muž moje drugarice mi predlaže – sving, kada to nije prošlo trojku, pa samo 1:1. Čovek je u godinama, pa ono, ako ništa drugo, ima ideju da pijemo kafu dok mu žena nije tu.

Bivši me pita da li sam i dalje onako dobra na kolenima. Čuj, dobra! Malecki, bolja nego bilo koja koju ćeš ikada imati, ali bolje da ne pominjem to. Pojaviće mi se na vratima spuštenih gaća.

Burma valjda i nama ženama daje neku dozu sigurnosti – tu sam gde sam, imam porodicu, a opet dovoljno sam sposobna da izgledam pristojno i da se fino ponašam. A kapiram da ima i onoga – zauzeta je, neće da me smara izlascima, držanjima za ruku i slično.

Kaže meni drug koji je imao puno uspeha kod dama i to naročito mladih mama:

„MILF žene imaju tu neku sirovu seksualnost, koju se i ne trude previše da sakriju. One ostavljaju utisak žena koje u seksu znaju tačno šta hoće i ne libe se da to traže ili uzmu same. Muškarcu ponekad jednostavno treba neko da i njih izjebe, a one personifikuju tu želju. Stasale, jedre, iskusne!“

Ko će bolje znati šta je muškarcima privlačno kod mladih mama od njega koji ih je samo u prvom tromesečju ove godine imao više nego drug Tito za ceo svoj život, a matori je živeoooooooo.

Sve je dobro kad se dobro svrši. Ne, ne, ne…nisam ništa perverzno mislila. To je sve u vašoj glavi. A tek kako saleću razvedene… O tome sledeći put.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.