Seksi igrica - uz malo mašte do eksplozivnog orgazma

Odličan je izbor za predigru, a počinje pisanjem pitanja i izazova na papiriće. Neka najpre svaki od partnera na papir napiše po pet predloga, a potom ih izvlačite i jedno drugom odgovarajte i naizmenično ispunjavajte želje. Ako vam se neka od ideja ne sviđa, dogovorite se sa partnerom dokle ste spremni da idete, a gde povlačite granicu.

Pravila igre:

Zajedno s partnerom napravite 10 kartica i na svaku napišite seksi pitanja, a na drugu stranu stavite 10 kartica sa izazovima. Rasporedite svoje karte ispred sebe, a isto neka učini i vaš partner. Izvlačite karte iz hrpe sa pitanjima i jedno drugome odgovorite na postavljeno pitanje. Onaj ko netačno odgovori dobija od partnera jedan izazov. Partner treba da zna šta vas najviše uzbuđuje ili koji vam je najseksipilniji deo tela, a ako pogreši bira karticu izazova i na primer pleše striptiz.

(old_image)

Možete igrati i tako što ćete oboje ispisati po nekoliko istih pitanja ili izazova, a potom ih rasporedite i izvlačite najpre jednu kartu, a potom drugu sa istim pitanjem. Sve dok ne pronađete parove, ne smete započinjati sa poljupcima i dodirima, a to će doneti još veće uzbuđenje.

Pitanja su odličan uvod u strast, a partnera možete zagrejati pitanjima poput "Koje su tvoje seksualne fantazije?", "Koji ti je najdraži deo tela?", "Šta ti se najviše sviđa u seksu?", "Koje mesto na svetu ti je najviše seksi?" i slično. Napetost će još više narasti ako tokom ispitivanja zabranite dodirivanje. Tako će žudnja biti veća, a seksualni vrhunac intenzivniji.

Nakon vrućih pitanja temperatura će porasti, a strast će se dodatno rasplamsati izazovima.

Kod izazova je najvažnija mašta, a njihova je prednost ta što i bez pitanja možete saznati šta partnera najviše uzbuđuje. Izazov može biti ples u krilu, striptiz, vezanje povezima oko očiju ili zadatak u kojem treba seksualno uzbuditi partnera bez dodirivanja.

Takva vrsta predigre razbiće rutinu, a zavisno od želja možete je igrati bilo kada i bilo gde.

Izvor: 24 sata.rs

Pogledajte još