Veće grudi bez operacije: Prehrana od koje se proizvodi estrogen

Neke namirnice stimulišu proizvodnju estrogena u telu, a tako i rast grudi. Što više u telu imamo hormona estrogena, imaćemo veće grudi i zaobljenije bokove..

Čvrste grudi ni premalene, ni prevelike, mala prćasta zadnjica, ravan trbuh, zategnute noge... o takvu izgledu sanja gotovo svaka žena. Prema istraživanju estetskih hirurga s Beverli Hilsa, mnoge žene žele imati telo kao brazilski supermodel Žizel Bundšen.

No, iako znamo da ne možemo sve izgledati kao supermodeli, ciljanom prehranom, vežbom i negom kože možemo postići zapanjujuće rezultate. Krenimo od dela tela na koji su žene najosetljivije, a to su grudi. One se najteže odupiru gravitaciji pa im trebamo posvetiti posebnu pozornost. Muškarcima su idealne ženske grudi one koje im ne stanu cele u šaku, recimo solidna trojka. S tom veličinom bila bi zadovoljna i većina žena. Istražili smo kako grudi možete povećati prirodnim putem - konzumacijom određenih namirnica koje stimuliraju proizvodnju hormona.

Naime, zahvaljujući hormonu estrogenu devojke se u pubertetu pretvaraju u žene, zbog tog hormona im rastu grudi, a telo dobija obline.

Izvor: 24sata.hr

Pogledajte još