Novi golman zagrebačkog Dinama zvezda "mekog pornića" (VIDEO 18+)

Novi golman zagrebačkog Dinama - Argentinac Pablo Miljore poznat je po svom statusu seks-simbola i, kako predviđa "Index.hr", za "zagrebačke sponzoruše stiže idealan ulov: fudbaler, nabildovan, tetoviran i lud".

U poznatom subotnjem šouu "Sabado Bus", koji se u elitnom terminu prikazivao na argentinskoj televiziji do kraja 2011. i koji je krasila raskošna produkcija, najveće estradne i sportske zvezde u zemlji, učestvovale su i glumile u epozodama od kojih se sastojao taj šou.

Jedna od njih bila je "Macho Bus", u kojem su u igranim skečevima svoje draži pokazivali košarkaški as Luis Skola, automobilistički Kohito Lopez, zatim još jedan loš dečko argentinskog fudbala Ariel Ortega i, naravno, gorepomenuta "zatvorska ptičica" (odleteo iz zatvora plativši 73.000 evra!) Pablo Miljore.

Kao što ćete videti u video klipu koji sledi, nova zvezda Dinamove mreže "glumi meki pornić", odnosno radnika koji povlači crte po fudbalskom terenu, dok ga seksi fudbalerke koje tamo treniraju, gađaju loptom i zadirkuju. A onda se desi tuširanje sa golišavim devojkama i... Pa pogledajte!

Pogledajte još