Šta ne treba govoriti devojkama koje su solo

0

Sigurno ti se barem jednom u životu dogodilo da te neko pita nešto u vezi sa tvojom samoćom ili nabaci neki komentar na tu temu, uz obavezan izraz lica kao da ima smetnje s varenjem. Koja su to najiritantnija pitanja i rečenica koje se postavljaju slobodnim devojkama?

1. „Lepa si i pametna, kako to da si sama?

Ako neko ne shvata koliko je ovo pitanje iritantno, nema razloga da mu se pravdate što ste radije sami, nego s bilo kim.

2. „Ajoj, nije smak sveta.“

Ko je ikada uopšte rekao da je biti sam smak sveta? Sve ima svoje prednosti, pa tako i nemati obaveze ni prema kome i uzeti neko vreme za sebe. On će doći kad se najmanje nadamo, zar ne?

3. „Preizbirljiva si!“

„Barem je neko od nas!“ Uvek se setimo Ališe Silverstoun u legendarnoj ulozi u filmu „Devojke s Beverli Hilsa“ i njene rečenice: „Ako smo toliko izbirljive po pitanju cipela, koje dodiruju samo jedan deo našeg tela, kako ne bismo bile izbirljive s muškarcima“.

4. „Blago tebi!“

S obzirom na to da ovakve rečenice najčešće izgovaraju ljudi koji su u vezama, vrlo je verovatno da kad to kažu, zapravo lažu, jer ako je to tako super – zašto su i dalje u vezi? Besplatno je!

5. „Biološki sat ti otkucava“

„Kao i onaj na kojem piše „moja tolerancija“. Baš me zanima koji će prvi otkucati.“

Izvor: b92

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.