Valjevo: Uhapšena osumnjičena grupa lopova

0

Policijski službenici Policijske uprave u Valjevu lišili su slobode i odredili meru zadržavanja Nemanji P. (19) i Nenadu A. (27), oba iz Valjeva, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teške krađe i teške krađe u pokušaju, kao i Nataši R. (38) iz Valjeva, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično delo teške krađe u saizvršilaštvu.

Kako je saopštila danas Policijska uprava u Valjevu, osnovano se sumnja da su Nemanja P. i Nenad A. 15. juna ove godine izvršili krivično delo teške krađe u kući vlasništvo D. M. iz Valjeva, odakle su otuđili veću količinu deviznog novca i zlatan nakit.

Sumnja se da su ovo delo izvršili, uz prethodno pribavljene informacije od Nataše R. o okolnostima i prilikama vlasnika kuće, na osnovu kojih je ona uzela deo otuđenog novca.

Osumnjičeni su juče oko tri časa pokušali izvršenje krivičnog dela teške krađe u dva stana na Gradskom trgu u Valjevu, spuštajući se uz pomoć sajle sa krova do prozora stanova, a u pokušaju provale drugog su zatečeni od strane vlasnika.

Osumnjičeni će u zakonskom roku biti predati Istražnom sudiji Osnovnog suda u Valjevu, navedeno je u saopštenju.

Izvor: kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.