Kako da ga osvojite frizurom

Čista kosa govori o urednom životu, sjajna o vitalnosti i živosti, a biološki antropolog Helen Fišer, smatra da muškarci imaju urođen istančan ukus za oblikovanje kose što objašnjava i činjenicom da su brojniji među frizerima.

Muškarci vole da žena odaje utisak da je negovana. Ne mora da ima uvek svaku dlaku na svom mestu, ali treba da vodi računa o sebi.

RAVNO JE IDEALNO

Zašto je muškarci vole:
Iz perspektive ljudske evolucije muškarcima se nesvesno dopada kosa koja izgleda zdravo i čisto. Ako vam je kosa u "top formi" to znači da se zdravo hranite i vodite izbalansiran i uredan život.

To, tvrdi biološki antropolog Helen Fišer, muškarcu govori da ste idealan partner i odličan kandidat za uzornu majku i suprugu.

BOMBASTIČNI SJAJ

Zašto ga muškarci vole:
Nema muškarca koji ne obožava Megan Foks, njeno izvajano telo, senzualne usne, ali nemojte da mislite da ih ne privlači i da provuku svoje prste kroz njenu sjajnu i lepršavu kosu. Sjajna kosa je znak vitalnosti i mladosti. Vole je i stariji i mlađi muškarci.

SEKSI PAŽ

Zašto ga muškarci vole:
Paž, bilo da je stepenast, ravan, sa šiškama ili bez, frizura je koja najbolje otkriva vrat i ističe konture lica. Muškarac tako najbolje može da se upozna sa svim vašim izrazima lica na osnovu kojih će otkriti i kakva ste ličnost.

GLAMUROZNA PUNĐA

Zašto je muškarci vole:
Mali "puf" na potiljku daje neophodnu, suptilnu i poželjnu dozu glamura izgledu svake devojke.

Asocira na crveni tepih i sve one zanosne, svetske lepotice koje njime defiluju. Ovakva frizura odaje zavodljiv šmek i otkriva vrat i ramena. Ako još "otpustite" neki pramen, postići ćete fantastičan sexy look.

KONJSKI REP

Zašto ga muškarci vole:
Konjski rep muškarce asocira na navijačice iz srednje škole i uzavreli seks. Ne mora svaka dlaka da bude začešljana i na svom mestu važno je da rep ne stoji na vrhu glave, pa da liči na "palmu".

Opušten repić koji počinje od potiljka stoji svim tipovima žena i odaje utisak "nevinašceta".

Izvor: Žena

Pogledajte još