Majka dečaka poručila Zlatanu: Neće moj Hajrudin dres, neće imati priliku da ga nosi

0

Priča o malom Hajrudinu Kamenjašu, osmogodišnjaku koji je na samrti a kome je poslednja želja da upozna slavnog fudbalera, još uvek traje. Lekari kažu da će trajati manje od mesec dana, jer je Hajrudin na samrti, zbog leukemije koju nisu zaustavile ni tri operacije presađivanja koštane srži. Ipak, od susreta ovog mališana i njegovog omiljenog fudbalera, Zlatana Ibrahimovića, nema ništa. Na tu temu oglasila se i dečakova mama, Amela.

Dosta se zna o tome kako je Hajrudin dospeo u žižu evropske sportske javnosti, zahvaljujući dobrim ljudima koji su hteli da urade dobro delo.

U međuvremenu se dosta pisalo i o tom kako je „Zlatan sleteo u Sarajevo“, da bi posetio ovog mališana, ali se to ipak, nije desilo. Izgleda i da neće. A izgleda i da je ponudio da pošalje svoj dres. On, ili neko u njegovo ime. Evo šta švedskom reprezentativcu, špicu Pari Sen Žermena i Hajrudinovom omiljenom fudbaleru, ali i svima drugima, piše mama mališana na samrti:

„Molim vas sve redom, jer ovo je moje poslednje oglašavanje. Zlatan neće doći u Sarajevo, verovatno ima veliki razlog, kako god – to treba poštovati. Ja molim još jednom ako neko ima kontakt u svetu sa menadžerom da mu (Ibrahimoviću) prenesu: neće moj Hajrudin dres, neće imati priliku da ga nosi i uživa u njemu. Neće moj Hajrudin novac, poklone takođe, a ni ostali članovi porodice. Ako ne može doći, nećemo ništa drugo, a posebno novac. Neka ne pokušava ni slučajno nešto poslati. Nisam uspela i to je to, boli, boleće i proći će, nije do mene. Svaki hajr (svako dobro) vam želim svima“,
objavila je na internetu majka malog Hajrudina.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.