Partizan pobedom krenuo u odbranu Jadranske lige

Ekipa Duška Vujoševića je sjajnom igrom u odbrani, kao i u napadu nadigrala Igokeu, iz Aleksandrovca u BiH, koja od samog početka meča nije uspela da se rezultatski priblizi crno-belima.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Leo Vesterman sa 18 poena, dok je Terens Kinzi zabeležio 15.

U timu Igokee istakao se Uroš Nikolić sa 16 poena i četiri skoka, a jedino je još Branko Jorović imao zapažen učinak sa devet poena i sedam skokova.

Meč je odigran u evroligaškoj atmosferi pred oko 6000 ljudi, a ispred sale je ostalo još par stotina navijača koji nisu došli do karte.

Partizan je odlično odigrao prvo poluvreme pogotovo u odbrani, ali i u drugim elelmentima igre je bio superioran.

Prvu četvrtinu obeležio je Vesterman, koji nije imao promašaj iz igre, kao i Kinzi odličnim šutem sa distance.

U trećoj četvrtini, igrači Duška Vujoševića malo su "pali", jer su imali dosta porblema da pogađaju šuteve, što je Igokea iskoristila i smanjila prednost iz prvog dela meča.

Međutim, Partizan je u poslednjoj deonici ponovo uspostavio kontrolu i tako došao do ubedljive pobede nad prošlogodišnjim rivalom u polufinalu Jadranske lige.

Novajlije u ekipi, Kinzi i Boris Dalo ostavili su dobar utisak, iako je Francuz tek pred kraj meča zabeležio svoje prve poene, kao i celokupna ekipa crno-belih, koja je na momente igrala izuzetno atraktivno.

Beta

Pogledajte još