Stvari kojih se žene stide u seksu, ali ih žele

Vreme je da se to promeni pa evo nekoliko saveta kako taj problem olakšati i njoj i njemu, kako razgovarati o 'škakljivoj' temi i na kraju, uživati na obostrano zadovoljstvo.

1. Želi komplimente o izgledu "dole"

Neke žene vrlo su kritične kada je reč o njihovoj vagini, brinu se zbog njenog izgleda, ukusa, mirisa što koči u potpunom uživanju u oralnom seksu. Kao što voli da primi komplimente muškaraca za izgled, žena voli da čuje pohvale i za svoj najintimniji deo tela. Partnerove reči 'kako je lepa' vratiće joj samopouzdanje i probuditi želju da što češće uživa u ovoj vrsti zadovoljstva.

2. Želi da proba seks u javnosti

Seks u javnosti može da bude prilično riskantan i nepraktičan, ali i neverovatno uzbudljiv. Za početak, možete probati samo predigru na zadnjem sedištu auta usred belog dana ili na stepenicama ispred zgrade.

Kada se malo 'izvežbate' i oslobodite potražite neko skrivenije javno mesto i rizikujte.

3. Želi lagano lupkanje po zadnjici

Lagano lupanje po zadnjici tokom seksualnog odnosa privlači mnoge pripadnice nežnijeg pola, ali se stide to da traže iz jednostavnog razloga: smatraju to smešnim.

Muškarci su, kada je o tome reč, mnogo slobodniji, a dobar način da saznate da li vaša partnerka to želi jeste da je to nežno pitate.

U ovoj igrici podjednako mogu uživati oba pola: ženama šalje puno ugodnih impulsa, dok muškarci tvrde da im to budi osećaj kao da na fizički način iskazuju svoju požudu.

Izvor: 24sata, 021.rs

Pogledajte još