Radovanović: Reprezentacija ima veliki potencijal

"Uvek sam govorio da ovoj ekipi samo treba vremena i da ćemo pokazati pravo lice i rezultate, jer se radi o veoma mladom timu. Nastupima u poslednje vreme smo mnogima u Srbiji uspeli da promenimo mišljenje o našem kvalitetu. Na poslednje tri utakmice smo pobedili, pre toga smo jednu igrali nerešeno što sigurno pokazuje napredak ove ekipe", kazao je Radovanović.

Fudbaler Kjeva je rekao da veruje da reprezentacija može i više.

"Žalimo za izgubljenim utakmicama u Zagrebu i Makedoniji, jer mislim da su nas ti mečevi koštali mnogo. Siguran sam, da kada bismo sada ponovo igrali kvalifikacije sa istim ekipama, da bi bilo drugačije i svako bi morao ozbiljno da se pomuči da nas pobedi", rekao je Radovanović za SEM.

Radovanović je na prijateljskoj utakmici sa Japanom u 11. Minute zamenio kapitena Dejana Stankovića kome je to bio oproštaj od reprezentacije. On je naveo da je ponosan na to što je upravo on ušao u igru umesto Stankovića.

"Bila mi je velika čast što sam ušao u igru umesto kapitena Stankovića u njegovoj poslednjoj utakmici za reprezentaciju. On je veliki čovek i veliki igrač i poseban je osećaj što sam bio deo tog velikog događaja", rekao je Radovanović.

Kjevo je trenutno pretposlednji u Seriji A sa samo četiri osvojena boda i u nizu od četiri uzastopna poraza.

"Najbitnije mi je da igram i da imam kontinuitet, što do sada baš i nije bio slučaj u prethodnim klubovima za koje sam nastupao. Ali, postojalo je mnogo razloga. Rano sam došao u Italiju i ovde sam prošao sve ono što je trebalo da prođem kod svoje kuće u Partizanu. Način života je drugačiji, drugačija je fizička priprema, ali nisam odustajao", kazao je Radovanović.

Beta

Pogledajte još