RAZOČARAN: Ana me je pozvala i rekla da je gotovo

- Jedna veza je uništena. Ana i ja nismo više zajedno. A sve zbog medija - rekao nam je juče telefonom uznemireni Ivan iz Španije dok smo pričali sa njegovom majkom u Grockoj o svemu što se dešavalo poslednjih dana.

Da je kraj svakom kontaktu, Ana je potvrdila i tako što je juče otpratila Ivana sa tvitera i s njim prekinula kontakt i preko društvenih mreža.

Dan posle priče Ivanovog oca Perice kako se sa sinom uopšte ne viđa, posetili smo i njegovu majku Snežanu u Grockoj. Nedaleko od centra ovog naselja, Snežana drži prodavnicu, ispred koje smo je i zatekli u suzama.

Na optužbe Ivanovog oca Perice da ga je sin zaboravio zbog majke, Snežana tvrdi da je istina potpuno drugačija. - Za sve u životu moj sin se sam izborio! Otac mu nikada ništa nije pružio. O njegovoj majci sam ja brinula i na kraju sam ja finansirala i njenu sahranu. Tek kada je Ivan počeo da zarađuje novac od košarke, otac je počeo da se zanima za njega. Ivan je dva fakulteta završio i ni na jednoj diplomi mu ne stoji ime oca - rekla je Snežana za “Blic“.

Nije želela da se slika, ali je sa nama podelila tugu zbog toga što njen sin prolazi kroz emotivnu krizu. Samo nekoliko sati pošto će ispovest Ivanovog oca izaći u “Blicu“, Ana je raskinula sa Ivanom.

- Celu noć nisam spavala, ne znate kako se osećam - rekla je Snežana.

I baš dok nam je ovo pričala, zazvonio je njen mobilni telefon. Sa druge strane je bio Ivan, a njegova majka nam je pružila telefon. Ivan je zvučao uznemireno, razočarano, tužno. Kratko nam je rekao da Ana i on nisu više zajedno, okrivio medije za sve i prekinuo vezu.

Kako saznajemo, teniserka je u utorak stigla u Beograd iz Španije, ručala sa roditeljima oko 16 sati, koji su se, navodno, protivili vezi sa Ivanom.

Posle ručka, Ana je pozvala košarkaša i raskinula s njim. Ana i Ivan bili su zajedno svega tri meseca, a tek poslednjih mesec dana njihova veza dospela je u javnost zahvaljujući Ivanovim tvitovima.

Izvor: Blic

Pogledajte još