BATA SPASOJEVIĆ PREPORUČUJE: Dame, ovo morate imati u ormaru!

Revije koje naš poznati kreator već tradiconalno predstavlja na Belgrade Fashion Weeku oduševljavaju prisutne. Tako je bilo i sinoć. Mada ponekad se dogodi i poneka nepredviđena situacija, pa je tako Seka Aleksić sinoć napustila reviju jer za nju nije bilo mesta u prvom redu. Pročitaj: POBESNELA: Seka ljutito napustila reviju jer nije imala VIP mesto.

Odevna kombinacija za posao za ženu sa prosečnim primanjima u Beogradu?
Dobar sako je uvek ultimativan, dobre pantalone na ivicu, suknja i košulje u svim varijantama. Svakako bela i crna jer one daju autoritativan izgled. Predlažem ravne cipele za poslovne odevne kombinacije.

Smatrate li da naše žene imaju stila?
Do 30. godine žene lutaju i traže svoj stil a onda bi trebalo da stil prilagode sebi. Mi volimo modu i volimo da se dobro oblačimo i po tome definitvno prednjačimo u regionu. Voleo bih da ima više individulanog pristupa oblačenju, da izbegavamo uniformisanost. Imamo dosta dobrih domaćih dizajnera, treba samo istražiti.
(old_image)
Da li su još uvek u modi mršave manekene?
Gledajući svetsku globalnu priču i dalje su mršave manekenke trendi, međutim moje modele treba da ponesu devojke koje imaju obline.

Za koju poznatu ličnost vam je bilo zadovoljstvo da kreirate?
Dok sam bio dečak sanjao sam da kreiram za Slađanu Milošević i Bejbi Dol i to mi se ostvarilo. Sada ću isuniti još jedan san: oblačiću Olivera Mandića za njegovu turneju. On će biti u potpuno novom ruhu.

POBESNELA: Seka ljutito napustila reviju jer nije imala VIP mesto - See more at: /pocetna/zabava/celebrity/POBESNELA-Seka-ljutito-napustila-reviju-jer-nije-imala-VIP-mesto.a-206413.305.html#sthash.uBtVj0ib.dpuf
Pogledajte još