NEVEROVATNO: Da li biste ikada rekli da je ona promenila pol?! (VIDEO)

0

Kristina Ferari je promenila pol i od tada ne razgovara sa ocem, dok je majka podržava.

On ili Ona?: Kristina Ferrari

Pre nekoliko dana je na popularnoj bosanskoj televiziji OBN emitovan „Dejana Talk Show“, a tema emisije je bila „Ko sam ja? On ili ona“, te je voditeljka ugostila nekoliko transeksualaca koji su potpuno otvoreno pričali o svom životu, o tome kako je biti žena zarobljena u telu muškarca, zašto su imali potrebu da izvrše promenu pola, kakvo je bilo njihovo odricanje, kao i kako su reagovali njihovi najbliži na njihovu odluku.

Među gostima je bila i 29-godišnja Kristina Ferrari iz Beograda, rodom iz Zaječara, za koju bi se na prvi pogled teško moglo reći da je nekada bila muškarac, a ona je između ostalog u svojoj ispovesti rekla:

– Sa ocem nisam u kontaktu, ali znam da se on kaje zbog toga i da mu je krivo, ali je teško posle toliko godina stupiti u kontakt i izgladiti neke stvari. Sa majkom jesam, lakše joj je da me posmatra kao celinu i drago joj je da sam ispunila svoj san. Mnogo mi je lakše da postignem neke stvari sa rodbinom danas, nego nekada jer nisu znali kako da me gledaju – rekla je Kristina.

Izvor: Alo

Ostavite komentar

Your email address will not be published.