NAJVAŽNIJE MI JE ŠTO DOTIČNA PERSONA NIJE POREMETILA NIJEDNU SEKUNDU MOG ŽIVOTA: Anđelka Stević Žugić o razvodu i haosu koji je usledio kada se saznalo da čeka dete sa prijateljem bivšeg muža

Anđelka Stević Žugić se 2020. godine razvela od ugostitelja Darija Prpića, sa kojim je bila u braku devet godina i dobila sina Jakšu.

Razvod nakon skoro decenije braka podigao je veliku medijsku prašinu u regionu, posebno nakon što se saznalo da je glumica pronašla novu ljubavnu sreću sa Markom Žugićem, dugogodišnjim prijateljem bivšeg supruga, sa kojim je sada u braku i ima jednogodišnju ćerku Čarnu.

Razvod je izuzetno bolna životna situacija, a trauma postaje još veća kada se u to "umeša" ceo narod jer je neko javna ličnost, ali Anđelka kaže da je uspela da iz tog izazovnog životnog perioda izađe srećna i sigurna u svaki odluku koju je donela.

- U vreme te strašne medijske galame, najvažnije mi je bilo da dotična osoba nije suštinski poremetila ni jednu sekundu mog života, nijednu emociju, niti je dovela u pitanje bilo koji moj stav ili odluku. Ne mogu da kažem da čoveka takve stvari ne potresaju i da se u početku nije baš zapitao zašto su ljudi takvi, na ovaj ili onaj način - hvala Bogu, a ja mogu da zahvalim svojoj zrelosti i refleksija - nije ušla ni na sekundu u našu kuću, u našu svakodnevicu, nije bila u stilu "sivih oblaka", ali zaista nije uticala na naše porodične odnose - kaže Anđelka.

Podsetimo, glumica se udala za izabranika Marka Žugića, sa kojem je u maju dobila ćerku Čarnu. Venčanje je obavljeno u tajnosti, a da će reći sudbonosno "da" znali su samo članovi njihovih porodica i bliski prijatelji koji su i prisustovali svečanom činu.

Izvor: Kurir.rs/Gloria.hr
Foto: andjelkap/Instagram

Pogledajte još