Za sredu, 8. jul 2009.

0

BEOGRAD, 8. jula 2009. (Beta) – Naslovne strane današnjih izdanja beogradskih listova posvećene su pogibiji pilota i vojnika pri padu vojnog aviona na aerodromu Batajnica, godišnjici Vlade Srbije i otvaranju deonice Koridora 10.

BEOGRAD, 8. jula 2009. (Beta) – Naslovne strane današnjih izdanja beogradskih listova posvećene su pogibiji pilota i vojnika pri padu vojnog aviona na aerodromu Batajnica, godišnjici Vlade Srbije i otvaranju deonice Koridora 10.

ALO – Pod naslovom „Stradao najbolji srpski pilot!“, o pogibiji potpukovnika Radeta Ranđelovića (47) i vojnika Milana Ulemeka (24). „Žarko je u teškom stanju, čujem se s njim svaki dan!’, o glumcu Žarku Lauševiću za list govori njegov kolega Dragan Bjelogrlić.

BLIC – „Poginuo najbolji pilot“, naslov je posvećen tragediji kod batajničkog aerodroma, a „Izveštaji ministara reklamerski“, naslov je o godišnjici Vlade Srbije. O sahrani pevača Majkla Džeksona list piše pod naslovom „Zlatni kovčeg za večitog dečaka“.

BORBA – O tragediji kod areodroma u Batajnici – „U 11. udesu vojnih letelica dvoje mrtvih, Vojska ostala sa četiri ispravna ‘miga’ 29“. „Akter ‘afere Knežević’ kandidat za predsednika RIK“, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI – „Srušio se ‘mig 29′“, izveštaj je o pogibiji pilota i vojnika, a o otvaranju deonice koridora 10 list piše pod naslovom „Koridor za Evropu“. O uplati doprinosa list piše pod naslovom „Radni staž svima“.

GLAS JAVNOSTI – „Avion pao na vojnika“, o pogibiji Radeta Ranđelovića i Milana Ulemeka. „Mošti sakrivene u oltaru“, o tome da su u selu Nakučani pronađeni zemni ostaci za sada nepoznatog sveca.

DANAS – „Pola Vlade za NATO“, naslov je posvećen pitanju vojne neutralnosti, dok o nesreći vojnog aviona list piše pod naslovom „Srušio se mig 29“. Godišnjici Vlade Srbije posvećen je naslov „Deset afera za 12 meseci“.

KURIR – O tragediji u blizini Batajničkog aerodroma pod naslovom „Katastrofa“, a o inicijativi ministra kulture Nabojše Bradića o promeni Zakona o javnom informisanju – „Gospodin Gebels“.

POLITIKA – O padu vojnog aviona list piše pod naslovom „U udesu ‘miga 29’ poginuli pilot i vojnik na zemlji“, a o srpskim pasošima – „Pasoši za građane KiM samo u Koordinacionom centru“. „Danas izbor članova RIK-a“, izveštaj je o zasedanju Skupštine Srbije.

PREŠ – „Pao ‘mig 29’, poginuli pilot i vojnik“, o tragediji na vojnom aerodromu. „Poginula cela porodica“, izveštaj je o saobraćajnoj nesreći kod Ljubovije u kojoj je poginula porodica iz Majura.

PRIVREDNI PREGLED – „Koridor 10 ‘krunisao’ godišnjicu“, o puštanju saobraćajne deonice Preševo – Levosoj. „Nepoznata sudbina 11,5 hektara“, o prodaji beogradskog sajma.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.