Nemirna noć u Nišu: Šest tuča, dva ubadanja nožem i saobraćajka

0

Lekari Hitne pomoći u Nišu intervenisali su u dva slučaja zbog uboda nožem, a tokom noći zabeleženo je i šest tuča i jedna saobraćajna nezgoda, rečeno je jutros Tanjugu u toj zdravstvenoj ustanovi.

Niška policija rasvetlila je incidente u kojima su dve osobe povređene u dva odvojena događaja iz novogodišnje noći, rečeno je danas Tanjugu u Policijskoj upravi.

Policija je odmah identifikovala napadače, jednog privela, a za drugim je organizovala potragu i ubrzo i njega privela, rekli su u policiji.

Jedna osoba povređena nožem u Gočkoj ulici, a jedna nožem u ulici Miloša Obilića.

U jednom slučaju reč je o ubodu nožem u grudi, a u drugom o ubodu u stomak i povređeni su prebačeni do Urgentnog centra u Kliničkom centru, rekli su lekari.

Jedna osoba povređena je u saobraćajnoj nezgodi, rekao je Tanjugu šef smene Saša Ignjatijević.

Od 19 sati sinoć do sedam sati jutros registrovano je ukupno 11 povreda i 13 osoba u alkoholisanom stanju kada su intervenisale ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć. Lekari su ukupno za tih 12 sati imali više od 50 intervencija na terenu.

Na Trgu kralja Milana, gde su Nišlije dočekale Novu 2014. sa “Galijom” i trubačima Bobana Markovića nije bilo incidenata, napomenuli su u Hitnoj pomoći.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.