Ceca o bolnim sećanjima: Njen najdirljiviji intervju do sada!

0

Ceca je poznata po tome da jako malo stvari o sebi otkriva. Ipak navršilo se 14. godina od smrti njenog supruga pa je rešila da progovori o svojim emocijama.

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović za novi broj Storyja govori o pokojnom suprugu i sinovljevoj veridbi

Prošle nedelje, tačnije u sredu 15. januara navršilo se četrnaest godina od smrti bišeg komandanta Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana a vreme kao da je od tada stalo za njegovu suprugu folk zvezdu Cecu Ražnatović koja je o bolnim sećanjima na porodičnu tragediju govorila u intervjuu za novi broj magazina Story.

„Čini mi se kao da je to juče bilo, a prođe decenija i po. Neke rane nikad ne zacele i jednostavno se ne mogu opisati rečima. Volela bih da se niz ružnih događaja, otpočetih Željkovom smrću, nikada nije dogodio, ali život ide dalje. Zahvalna sam što imam dvoje predivne dece I svaki put kad ih pogledam setim se te velike ljubavi koju smo imali. Sve bih dala da je bilo moguće da bude pored mene i gleda ih kako rastu, ali sudbina je dugačije htela. I sa ove vremenske distance nije mi jednostavno da govorim o tom strašnom momentu I njegovom odlasku, ali čovek vremenom nauči da živi sa svojom boli. Navikne se na nju i prihvati je, jer mu ništa drugo ne preostaje „, rekla je Ceca.

Story

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.