Draga, kada ćemo? Seks u dogovoreno vreme najčešći među bračnim parovima

0

Između porodičnih obaveza, brige o deci i poslu, većina parova nema vremena za intimne trenutke, a novo istraživanje kaže da šest od deset parova dogovara vreme za seks

Samo trećina ispitanih parova uspevaju da budu intimni jednom nedeljno, dok ostali imaju seks jednom mesečno ili još ređe. Prema istraživanju stranice „Netmums“, dogovor za intimne trenutke postao je pravi hit među roditeljima.

Saosnivač portala „Netmums Siobhan Freegard“ kaže kako je spontani seks uvek bolji, ali ako čekate da se dogodi taj trenutak, prolazi previše vremena pa roditelji taj momenat jednostavno ubacuju u svoj raspored obaveza.

Zauzeti roditelji većinom smatraju da se treba držati dogovorenog termina za intimu i potruditi se oko seksa čak i ako u tom trenutku nemate volju.

Među drugim trendovima kod roditelja većina stvari je povezana sa decom. Tako je vrlo moderno naručiti profesionalnog fotografa i napraviti fotografije novorođenčeta. Oko 16 posto žena imalo je svoj CD sa pesmama koje su ih umirivale tokom porođaja, a dele ih i putem interneta, kažu rezultati istraživanja.

Izvor: 24sata

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.