Jelena Bačić Alimpić prešla na "TV Nova"

Iako je posle devet godina rada na Televiziji „Pink“ odlučila da se posveti pisanju, Jelena Bačić Alimpić se predomislila i prihvatila je angažman na Televiziji „Nova“! Kako saznaje „Alo!“, poznata voditeljka uskoro će na toj televiziji voditi autorsku emisiju, koja će biti slična šouu slavne Opre Vinfri.

- Kada je pre dva meseca otišla sa televizije „Pink“, Jelena je bila zatrpana ponudama medijskih kuća, koje je redom odbijala jer je želela da se posveti pisanju. Međutim, Televizija „Nova“ joj je ponudila da radi autorsku emisiju koja bi po sadržaju bila slična šouu Opre Vinfri, što je Jelena prihvatila. U toj emisiji, Jelena će ugostiti javne ličnosti, ali i javnosti nepoznate ljude koji imaju bogato životno iskustvo. Ona je sve ugovorila sa čelnicima Televizije „Nova“, koji su njen projekat podržali, a ono što je nju posebno oduševilo je profesionalizam na koji je naišla u toj mediskoj kući. Ako se sve kockice slože, njena nova emisija uskoro bi trebalo da ugleda svetlost dana - kaže naš dobro obavešten izvor.

Pročitajte i: MENJA PROFESIJU: Jelena Bačić-Alimpić otvorila butik

Kako bismo proverili ove informacije, pozvali smo poznatu voditeljku, koja nije potvrdila, ali ni demantovala naša saznanja.

- Ne želim da komentarišem ništa, shvatite me, molim vas. Trenutno sam zauzeta, radim drugu ruku na rukopisu novog romana, koji uskoro šaljem lektoru, i to je zaista ono što me okupira - rekla nam je autorka romana „Ringišpil“ i „Pismo gospođe Vilme“, koji su u rekordnom roku postali bestseleri, a nedavno je sa izdavačkom kućom „Laguna“ potpisala ugovor za treću knjigu, koju privodi kraju i koja će se u knjižarama naći na proleće.

Izvor: Alo

Pogledajte još