NOVA DRAGA: Kluni u vezi sa advokaticom sa suđenja Miloševiću!

0

Srce najpoželjnijeg holivudskog neženje osvojila je temperamentna advokatica Amal Alamudin savetnica Kofija Anana po pitanju odnosa sa Sirijom. Zanimljiv je podatak iz Amaline biografije, da je radila kao asistent sudije Patrika Robinsona na suđenju Slobodanu Miloševiću u Hagu.

Džordž Kluni od oktobra prošle godine je u vezi sa Amal Alamudin, koju američka štampa u šali naziva „njegovom najpametnijom devojkom do sada“, piše magazin Pipl.
Amal i Dzordz.jpg

Amal je diplomirala pravo na Oksfordu i radila u prestižnim britanskim advokatskim firmama.
Amal i Dzordz 2.jpg

Jedno vreme radila je i u Njujorku, a zatim se specijalizovala za slučajeve iz oblasti međunarodnog krivičnog prava, kao i ljudskih prava i slučajeva izručivanja.

Alamudinova je bila asistent sudije Patrika Robinsona na suđenju Slobodanu Miloševiću u Hagu, navodi se u njenoj biografiji na sajtu advokatske firme „Doti strit“.
Amal i Dzordz 3.jpg

Govori engleski, francuski i arapski, među njenim klijentima su bili Džulijan Asanž i Julija Timošenko, a trenutno je savetnica Kofija Anana po pitanju odnosa sa Sirijom.

Najpoželjnijem holivudskom neženji veza sa Amal je predah od romansi sa brojnim lepoticama, poznatim samo po privlačnoj spoljašnjosti.

Izvor:rts.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.