Dijana Jakšić konačno progovorila o glasinama u vezi sa razvodom

Foto: Printscreen YouTube

Dijana Jakšić je nedavno snimila spot za pesmu "Lečim se od ljubavi", udata je za izvršnog direktora "Grand produkcije", Žiku Jakšića, i pored šuškanja da su njih dvoje pred razvodom ona kaže da je u potpunosti posvećena porodici, svom sinu Dušanu i suprugu Žiki.

Pevačica i voditeljka Dijana Jakšić kaže za sebe da je u potpunosti posvećena porodici, da joj ne smeta to što je suprug Žika često odsutan, kao ni to što zbog posla mora da ustaje veoma rano i dodaj je da je ključ svakog uspeha dobra organizacija.

"Da, u potpunosti sam posvećena porodičnom životu, najviše mom sinu Dušanu koji kao i svako dete traži mnogo pažnje. Jutarnji program na “Hepi TV” vodim samo subotom i nedeljom tako da mi za sada nije naporno, to mi je jedan predivan posao za ženu, jedan lep izazov gde sam se divno snasla. Nije mi teško čak i to ustajanje u pola 4 ujutru. Odlično sam organizovana tako da sve mogu da postignem i smatram da je ključ uspeha upravo u tome,u dobroj organizaciji. Dušana čuvamo moja mama, brat, moj otac, Žika ili ja. Potpuno smo mu posvećeni i mnogo radimo sa njim,s matramo da naše prisustvo niko ne može da zameni i da je u ovom uzrastu najvaznije da mi budemo uz njega i da ga naučimo svemu što treba da zna"

To što je Žika često odustan od kuće usled poslovnih obaveza Dajani ne predstavlja problem. "Žika mnogo radi, ali ipak njegovo odsustvo se ne oseća i niko ne trpi zbog toga što on ima mnogo posla. Nisam od onih žena koje zakeraju da muž mora tad i tad da dodje kući, ili da zajedno uspavljujemo ili kupamo dete. On takve obaveze nema i nikada to niko od njega nije tražio. On ima puno posla tokom dana tako da se uveče potrudim da kada on dodje kući sve već bude spremno da on može u potpunosti da se posveti igri i učenju sa detetom", dodala je voditeljka.

Pomoć u rađenju spota dobila je od Fakulteta dramskih umetnosti, a sama ideja je nastala kod njenog brata Stefana. "Uradila sam “Art work” zato što mnogo više volim da u spotu prikažem umetnički izraz pesme. Ideje su i ovoga puta bile mog brata Stefana, a delo su ih sproveli momci sa fakulteta dramskih umetnosti i ponosna sam sto sam radila bas sa njima i ta saradnja ce se i ubuduce nastaviti. Retko izbacujem pesme, jer ne živim od ovog posla i ne bih pevala i menjala svoj život za noćne smene i ustajanje u popodnevnim časovima. Ovo radim zato sto volim,s obzirom na to da potičem iz muzičke porodice", rekla je na kraju Dijana.

svetplus

Pogledajte još