Luksuznom revijom Metropol Palace Luxury Night zatvorena 35. Beogradska nedelja mode

0

Istorija beogradskog hotela Metropol Palace isprepletana je sa glamuroznim svetom mode i filma i ta povezanost sa magičnim svetom lepote pažljivo je negovana decenijama, a potvrđena je 2012. godine otvaranjem novog hotela Metropol Palace koji pripada brendu Luxury Collection američke kompanije Starwood.

Kao nastavak ove fine tradicije, modna revija pod nazivom Metropol Palace Luxury Night predstavila je najbolju modnu radnju XYZ Premium Fashion Store kao završni događaj ovogodišnje Beogradske nedelje mode za koji se tražila pozivnica više.

Predstavljanje vrhunske mode XYZ Premium Fashion Store u luksuznom ambijentu hotela Metropol Palace, dizajniranom za jedinstveno iskustvo najvišeg luksuza, uz prelepe modele i kreacije podsetilo je na slavnu prošlost hotela, istaklo njegovu sofisticiranu sadašnjost i najavilo budućnost u koju ćemo kročiti pravo sa modne piste.


“Hotel Metropol Palace
je tokom svog dugogodišnjeg postojanja bio mesto okupljanja slavnih ličnosti iz glamuroznog sveta filma, umetnosti i mode. Večeras se u ovom predivnom ambijentu uz lepotu modela i najfinije kreacije prepliću duh slavne prošlosti hotela i njegova sofisticiranost danas” izjavila je Marija Smolović, predstavnik marketinga hotela Metropol Palace.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.