Da li znate zašto muškarci više vole seks sa starijim ženama?

Starije žene shvataju važnost seksa u vezi: Možda je ona bila u dugom braku, gde je seks izgubio svoju draž. Zato se neće služiti seksom kao sredstvom za manipulaciju, da bi dobila neke materijalne vrednosti od mlađeg muškarca ili “ulovila” muža. Kuguarke dobro znaju za fizičke i psihičke benefite koje dobijaju od redovnog i dobrog seksa.

Mlađim muškarcima laska zanimanje starije žene za njih:Izazov je biti sa atraktivnom, seksi starijom damom koja je u sjajnoj formi i drži do sebe. Ona ima vremena da se posveti sebi, jer su joj deca već odrasla i materijalno je nezavisna.

Starije žene uživaju u “podučavanju” svojih mladih “studenata”: One znaju kada biti dominantan, a kada popustljiv. Muškarci osećaju njihovu moć, što je vrlo stimulativno za njih. Starija žena će kupovati knjige, seksi veš i igračke, sveće i vino da bi napravila pravu atmosferu.

Starije žene su sigurne u svoj izgled i seksualnu moć: Ovo je neverovatno značajno, posebno za muškarca koji je pre bio sa mlađim ženama, koje još uvek uče o seksualnosti, sebi... Mlađe žene mogu biti sramežljive i mogu se osećati neprijatno kada dođe do “prljavih” priča u krevetu. Starije žene su spontane i osećaju se prijatno kada su nage.

Starije žene se ne boje razgovora: Mlađi muškarac će tačno znati na čemu je sa starijom ženom. Ona neće igrati nikakve igrice sa svojim mladim muškarcem, time to se neće javljati na telefon i slično. Prićiće muškarcu ravnopravno i neće čekati da on napravi prvi korak. Otvoreno će reći šta očekuje od takve veze, kao i koje su njene seksualne želje i potrebe. Ona jednostavno ne brine da će ostati bez muškarca ako otvoreno kaže šta želi.

Izvor: .yourtango

Foto: Yayimages

Pogledajte još