Više nije mogao da ćuti: Pročitajte otvoreno pismo Ace Lukasa!

0

Folk pevač Aca Lukas i menadžer Saša Mikrović uspešno su sarađivali nekoliko godina, ali nakon pevačevog koncerta na Marakani su se razišli, nakon čega su između njih krenula javna prepucavanja i rasprave.

Nakon što je Saša Mirković javno objavio tvrdnju da je Lukas za koncert na Marakani prodao samo 13.100 karata, te da mu duguje 28.511.050 dinara, pevač je medijima dostavio otvoreno pismo, koje vam prenosimo u celosti.

– Advokatska pisanja advokata Saše Mirkovića koje on pokušava da pretvori kao presudu mogu da potvrde o kakvom čoveku se radi i kakav je to hoštapler. Saši Mirkoviću nisam ništa dužan čak, on je meni dužan, klasično me prevario dok smo radili. Od mojih velikih koncerata uzeo je velike pare, radio raznorazne mućke i prevare, a sve je kulminiralo mojim koncertom na Marakani, gde sam ja sa mojom firmom ostao u ogromnim dugovima, a on sa svojom inkasirao sve pare od karata i sponzora. Sve što kaže je laž jer je on pasionirani lažov i psihopata. Istina je da je od trenutka kada sam rešio da prekinem saradnju, tj. da zaustavim krađu mene, on je krenuo u totalni atak na mene, koristeći svoj uticaj u medijima, svoju funkciju i krenuo da maltretira moju porodicu, prijatelje i moje poslovne saradnike. Preko anonomnih poziva preti funkcijom i strankom. Taj reketaš šalje svim diskotekama i lokalima gde nastupam advokatski dopis gde im traži da mu pošalju 15.000 evra. Istina je da sam ovim povodom čak bio kod Aleksandra Vučića i da mi je rekao da sam u pravu i da mi je rekao da će mi pomoći. Od tada mi se niko nije javio. To je valjda zahvalnica za sve mitinge koje sam pevao od srca u kampanji, a i dalje verujem u njih, samo postavljam pitanje: Dokle će ovakvi kvazi političari, hoštapleri da me mešetare po zemlji Srbiji? A ja niisam jedini primer, pitajte Mariju Šerifović i mnoge druge. Molim da mi odgovore, pa ako je tako u ovoj zemlji nema mesta za mene – izjavio je Lukas.

Opera 17

Foto: Nadlanu Arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.