Neke devojke

Komad Nila Labjuta, u režiji Gorčina Stojanovića. Jedan momak. Četiri devojke. Četiri grada. Jedno nezaboravno putovanje. 
Reč je o intrigantnoj  komediji o odnosu modernog muškarca prema životu, ljubavi i uspehu. Mladi zavodnik (Gordan Kičić) ima uspešan posao, predivnu verenicu i veliki strah od prihvatanja odgovornosti u vezi. Pre ženidbe, posećuje četiri žene koje je voleo: školsku ljubav Sem (Ljubinka Klarić), Tajler (Nataša Marković), koja ga je podučila seksualnim veštinama, Lindzi (Tamara Vučković), koja je sad već udata, i studentsku ljubav Bobi (Sonja Kolačarić). Tako započinje njegova odiseja s jednog na drugi kraj Amerike, kroz četiri hotelske sobe u potrazi za onom savršenom, sa kojom je već raskinuo.
Prošle godine ova predstava je doživela veliki uspeh u londonskom Gilgud teatru, sa zvezdom američkog sitkoma "Prijatelji" Dejvidom Švimerom u glavnoj ulozi. Juna ove godine, predstava je premijerno izvedena u Njujorku, gde glavnu ulogu tumači Erik Makormak, zvezda još jedne popularne američke komedije "Vil i Grejs".

Pogledajte još