HOROR U AUSTRIJI: Zadavio suprugu u spavaćoj sobi

Muškarac (33) koji je poreklom iz Bosne i Hercegovine, zadavio je svoju suprugu (22) u Klagenfurtu, saopštila je austrijska policija. On se odmah predao policiji i trenutno je smešten u bolnicu zbog povreda koje je zadobio tokom sukoba sa suprugom, prenosi Telegraf.rs.
Prema pisanju medija, ovaj bračni par se posvađao u spavaćoj sobi, dok je njena majka bila s decom u dnevnom boravku i niko ništa nije čuo sve dok muž nije izašao iz sobe. U tom trenutku je majka videla zadavljenu ćerku u spavaćoj sobi.

Dok jedni pišu da je, navodno, ubica bio zapravo taj koji je pozvao hitnu pomoć, drugi tvrde da se on sam predao policiji nekoliko sati nakon ubistva.

Njenu majku i troje dece su prvo zbrinuli socijalni radnici, a zatim su dobili i psihološku pomoć usled šoka koji su preživeli. Dežurni tužilac je odmah naredio obdukciju tela.

“Definitivno se radi o ubistvu. Uzrok smrti i čitav tok događaja za sada još nisu poznati. Mada, sve ukazuje da je reč o smrti davljenjem”, izjavio je Rajner Dionisio, portparol policije u Klagenfurtu.

Komšije, za koje je ovo neverovatan šok, kažu da je reč o jednoj sasvim normalnoj porodici.

“Uvek su bili fini i prijateljski raspoloženi. Od kako su se doselili ovde, nikada ih nismo čuli da se svađaju, niti je bilo ikakve naznake da među nije sve kako treba”, izjavio je jedan od komšija.

Izvor: Novosti

Pogledajte još