Pogledajte kom fudbaleru pripada ovaj trofej

0

Fudbaleri su oduvek pored sebe imali lepotice ali za ovu devojku kažu da je izgledom zasenilasve druge.

Mario Gece sinoć je postao pravi heroj. Svi gresi su mu oprošteni zahvaljujući golu koji je Nemce odveo na vrh, a Argentince bacio u očaj. I, naravno, zahvaljujući tomu dobio je zasluženu medijsku pažnju.

A, kao što je bilo i za očekivati, mediji i fanovi su se zainteresovali za svaki aspekt njegovog života, pa tako i ljubavni. Što znači da je u središte pažnje došla i njegova djevojka An-Katrin Bromel, koju proglašavaju najzgodnijom devojkom fudbalera ovog Svetskog prvenstva.

Zgodna Nemica je svog 22-godišnjeg dečka bodrila na tribinama, što je propraćeno na društvenim mrežama, gde su, između ostalog, sakupljene i sve fotke s njenih starih, ugašenih profila. Osim toga, od sinoć se na Twitteru objavljuju razni komentari koji pokazuju da je An-Katrin Bromel prilično poznata u Nemačkoj.

„Gece je zadao pobednički gol na SP-u i još otišao kući s An-Katrin Bromel. Pa vi recite da Bog nema favorite“, „Danas je dan kad svijet upoznaje Ann Kathrin Brommel“ ili „Svi vi povremeni fanovi nogometa, ne guglajte #Goetze. Umesto toga guglajte njegovu devojku Ann Kathrin Brommel. Bolje ćete spavati“, samo su neki od komentara.

Index.hr

Foto: Twitter

Ostavite komentar

Your email address will not be published.