POKUŠAJ ATENTATA: Projektil koji je ubio 295 putnika bio namenjen Putinu?

0

Malezijski putnički avion, koji se danas srušio na istoku Ukrajine sa 295 putnika i članova posade, leteo je nedugo pre nesreće gotovo istom putanjom kao i avion ruskog predsednika Vladimira Putina, objavila je agencija Interfaks, citirajući neimenovani izvor.

„Mogu da otkrijem da su se Putinov avion i malezijski 'boing 777' presreli na istoj tački, u blizini Varšave na visini od 10.100 metara. Predsednički avion se tu našao u 16,21 sat po moskovskom vremenu, a malezijski u 15,44 po istom vremenu“, otkrio je anonimni izvor Interfaksu, a preneo sajt „Raša tudej“.

„Konture dva aviona su slične, njihove dimenzije su takodje veoma slične, a kad je reč o boji, ona je na većoj udaljenosti gotovo identična“, naveo je izvor.

Avion „Malezija erlajnsa“ na letu MH17 od Amsterdama do Kuala Lumpura srušio se danas na istoku Ukrajine, u blizini granice sa Rusijom.

Ta letelica je trebalo da udje u ruski vazdušni prostor u 17,20 časova po moskovskom vremenu, ali se to nije dogodilo, izjavio je izvor iz ruskog avio-sektora.

Izvor: Alo

Foto: Arhiva Nadlanu/Beta/AP

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.