O OVOME SE ĆUTALO: 12 istina o seksu koje će vas iznenaditi!

...ovog puta ih razbijamo!

Prvi seks sa nekim nikada nije najbolji seks.
Nikada niste videli jedno drugo gole. Nemate pojma kakav je u krevetu. Hoće li biti dobar? Hoće li misliti da ste vi dobre? Opustite se! Super mu je čim skinete brushalter!

Predigra je važna.
...i ne dozvolite da vas iko ubedi u suprotno. Da biste uživali prvo morate da se zagrejete. Mnogo je zabavnije da usporite i lagano se upustite u nešto, što vrlo lako može da postane divlja vožnja!

Ako on ikada (bukvalno, IKADA) prokomentariše vaše telo negativnim komentarima, đubre je. Šutnite ga istog trena i ne osvrćite se.

BEZ gugutanja (baby talk).
Zašto bi se odrastao čovek obraćao odrasloj ženi kao da ste beba? Ako krene... Pokušajte da navedete vodenicu na običan ‘prljav razgovor’ i vidite kako će reagovati.

Seks je često smešan.

Uvrnuti zvuci, smešna lica, i poze koje umeju da deluju jako čudno. Slobodno prihvatite da je nešto smešno, i istog trenutka će prestati da vam bude neprijatno.

Ako ste se već skinuli, skinite i čarape!
Čarape tokom seksa umeju tooooliko da ubiju raspoloženje da je to neverovatno. Nemojte ni da razmišljate gde ste ih bacili, samo ih skidajte sa sebe što pre!

Ako nešto ne tražite, kako to da dobijete?

Nemojte se žaliti što neko s kim spavate neće da uradi ‘ono nešto što jako volite’ kada mu nikada niste rekle da to želite. Komunikacija je jako bitna za uživanje u seksu. Osim ako je lik s kojim ste prorok, pa tačno zna šta treba da uradi!

Maženje je super, ali ako zaspite na drugoj strani kreveta zato što je jako toplo...
...je takođe super. Nemojte da se osećate loše ako se probudite u toku noći i shvatite da tokom noći nije bilo puno maženja i zagrljaja.

Ne iskradajte se.
Naročito to nemojte raditi ako očekujete poziv nazad. Nepristojno je, a i uvek je lepše malo duže odspavati.

Koliko god da ste se lepo namestili, i koliko god da vam on u tom trenutku prelepo izgleda - ustanite i piškite.

Kasnije, kada vam popusti grlić materice i kada budete trčale u wc kao da trčite maraton, niko vas neće pitati! Čuvajte sebe, nema tog seksa koji je vredan zdravlja.

Seks ujutru je najbolji lek od mamurluka.

...posle kafe i sendviča, naravno.

Ignorišite sva pravila. Radite ono što vam se radi!

Nadlanu

Pogledajte još