PRIZNALA: Varao me dok sam bila trudna, ali sam mu oprostila!

Mnogima je bilo nejasno kako je Kejti Prajs smogla snage i oprostila prevaru suprugu Kiranu Hajleru koji se viđao s njenom prijateljicom dok je Kejti bila u drugom stanju. Ipak, straleta je odlučila da objasni zašto je to uradila.

Pišući kolumnu za "Now“ magazin Kjeti tvrdi: "Bila bih vrlo neiskrena kada bih rekla da sam osoba koja voli da se sveti. Dva loša ne čine jedno dobro“.

"Kiran nema razloga da se brine jer nema o čemu da laže. Ne želim da verujem glasinama. Želim da izgradim svoj brak zasnovan na poverenju“, nastavila je Prajsova koje je pre 3 meseca na svet donela svoje peto dete.

I dok se stvari između bračnih partnera vraćaju u normalu, Kejti je jako ljuta na svoju prijateljicu Džejn koja je stala između nje i Kirana. Ipak, ona je samo jedna od mnogih žena sa kojom je suprug varao.

Mnogi su kometarisali kako bi Kejti trebalo na isti način da tretira i svog nevernog muža, piše Blic.

Kejti je na ove prozivke odgovorila da se ni Kiran nije lepo proveo i da će obožavaoci sve detalje saznati sa izlaskom njene knjige.

"Ja sam snažna i nezavisna žena i imam svoje razloge zašto sam rešila da se suočim s ovom situacijom i oprostim svom suprugu. Ovo iskustvo me je učinilo još jačom“, zaključila je starleta.

Pogledajte još