DEVET NAPORNIH MESECI: Pet znakova horoskopa teško podnose trudnoću

Nije svaka trudnoća ista! Pa tako ni svaka trudnica. Za neke je to zaista drugo stanje pa ne mogu do kraja ni da uživaju u svojoj trudnoći. Ovih pet znakova reaguje na svoj način, a svi ostalo moraju oko njih da trpe.

Na ponašanje za vreme trudnoće ne utiče samo naš karakter, nego i horoskopski znak može itekako uticati na tebe, tvoje odluke i ponašanje. Nažalost, to za budućeg oca, tvoju porodicu i krug prijatelja ponekad nije lako da podnose. Ovih pet horoskopskih znakova jako teško u potpunosti uživa u trudnoći...

Ovan

Za vreme trudnoće ste mnogo sigurniji nego inače. Sve znate bolje od drugih i ne dopuštaš prijateljima i članovima porodice da vam nešto kažu, a kamoli daju neki savet. Zbog toga trudnice rođene u znaku Ovna često se raspravljaju s drugima i često su u stresu zbog neslaganja sa svima.

Rak

Kad su trudne, žene u znaku Raka postanu jako osećajne. Od "Juhuuu, život je tako lep!", pa do "O, Bože, kako ću to izdržati?!", jako je malo praznog prostora. Stalne izmene kuknjave i ekstaze idu većini na živce.

Devica

Device su ekstremno dobro organizovane. Sve što je vezano za dete obavićete mnogo unapred. U vašem kalendaru će se retko pronaći prazno mesto. Ako dođe do nečeg neplaniranog, to vas potpuno izbaci iz takta – onda se pod svaku cenu pokušavate da se vratite na zacrtani put. Stalni pritisak nije nimalo ugodan...

Jarac

Žene rođene u znaku Jarca inače su jako organizovane osobe – ali u devet meseci trudnoće pate zbog svoje naravi (i svi oko njih). Sve mora biti savršeno, jer i kod najmanje sitnice planu poput vulkana. To nije naporno samo za buduću majku, već i cela porodica pati zbog njenih čestih promena raspoloženja i besnih ispada.

Ribe

Ribe su neverovatno brižne i emotivne, pa ne mogu da prestanu da misle na maleno čudo u svojoj utrobi. Zbog toga stalno odlaze kod lekara (za svaki slučaj), maltretiraju sve oko sebe pitanjima u vezi deteta i trudnoće, a doktor "Google" je stalno u akciji. Ta stalna preterana briga otežava Ribama uživanje u trudnoći.

Izvor: Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još