Oglasio se sponzor Nataše Bekvalac: Duguje mi 6.000 evra

0

Dragoljub Bekvalac, otac plavokose zvezde Nataše Bekvalac, otvorio je dušu i iskreno progovorio o neistinama koje su o njoj plasirane u domaćim medijima.

On je istakao da je on njen jedini sponzor.

– Teško mi je kada sedim i čitam da je moje dete na Ibici, kako je u Grčkoj, kako ovo-ono, Pera, Đura, Janko, Marko, a ona s decom sedi pored mene na salašu! Odgovorno tvrdim, što kaže i sama Nataša: „Tata, ja sam jedna velika sponzoruša, ali sponzor mi je Dragoljub Bekvalac“. Priče, kamioni, avioni, Kostić, mostić, ovo-ono, nemaju veze. Kostić je uložio u Natašu isto koliko su i vaše novine! Kao, Kostić joj kupio stan!? Taj stan sam joj ja kupio i pare mi je vratila. U stvari, nije još sve, duguje mi 6.000 evra i kada me nešto naljuti, umem da je podsetim da mi nije vratila sav dug, a-ha-ha – rekao je Natašin otac, a zatim je dodao:

– Uglavnom, ni sa kim nije bila iz interesa, nego samo iz emocija i u svaku od tih nekih ljubavnih afera ulazila je zbog čistih osećanja! Vaspitana je u duhu časti i poštenja i to ne pričam ja, nego svi oni koji je poznaju – zaključio je Dragoljub Bekvalac za „Mozzart“.

Foto: Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.