Zdrav san: Ovako ćete se prolepšati dok spavate!

0

Dovoljno je da odaberete prave proizvode i napravite par sledećih koraka pa ćete biti korak bliže do odličnog izgleda…

Hidratcija
Za hidrataciju kože tražite kreme koje sadrže hijaluronsku kiselinu, za piling proizvode koji sadrže glikolnu kiselinu, a za obnavljanje kože i anti – aging tretman najbolje su formule bogate antioksidantima (koje sadrže vitamin A). Imajte na umu da krema ne može odraditi svoj posao, ukoliko se ne pridržavate starog, dobrog pravila – uvek je nanosite na čisto lice.

Predeo ispod očiju
Bez obzira koliko rano idete u krevet, krema za predeo ispod očiju vam može pomoći da izbegnete pojavu podočnjaka i diskoloracije. Budući da je koža lica na tom delu najtanja, što više kreme – to bolje! I, to ne mora biti neka skupa krema – najobičnija hidratantna krema koju svakodnevno koristite sasvim je dobra!

Stop aknama
Akne i bubuljice neće imati šanse, ako ih “lečite” dok spavate. Potražite formule koje sadrže salicilnu kiselinu, benzoil peroksid ili cink koji će imati dovoljno vremena da odrade posao dok vi spavate.

Usne
Koristite piling za usne (ili četkicu za zube) da uklonite mrtve ćelije kože i ljuspice sa usana. Posle toga nanesite labelo i spremni ste za krevet.

Stopala
Da biste odstranili višak kože sa stopala, prilikom tuširanja izribajte stopala kamenom plovućcem (par puta nedeljno) pa nanesie omiljeni body butter (veliki izbor imate u DM prodavnicama). Sačekajte da se upije, navucite lagane čarape i pravo u krevet. Ovaj trik možete primeniti i na rukama, samo što ćete koristiti kremu za ruke i rukavice

Izvor: portaloko

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.