TVRDI DA NIJE KRIV: Poludeli taksista zario putniku čekić u glavu!

Vozač taksi kompanije "Uber" u San Francisku optužen je da je teško povredio putnika tako što ga je čekićem izudarao po glavi, saopštila je policija.

Pa ipak, taksista Patrik Karadža (26) izjavio je na sudu da nije kriv, platio 125.000 dolara kaucije i pušten da se brani sa slobode.

On je ispričao da je žrtvu i njegovo dvoje prijatelja pokupio u utorak uveče ispred jednog noćnog kluba u 2 ujutro, javlja Jutarnji.hr.

Posvađali su se oko puta kojim će se voziti. Kad je svađa postala suviše žučna, Karadža je zakočio na raskrsnici ulica Elsvort i avenije Elmeni i izbacio iz taksija putnike. Zatim je uzeo čekić, udario njime žrtvu u glavu, vratio se u auto i produžio.

Kada je policija stigla, zatekla je žrtvu kako sedi na ulici. Iz glave mu je liptala krv, a povremeno je gubio svest. Malo kasnije, Karadža je uhapšen u svojoj kući.

"Mi ovakve stvari shvatamo izuzetno ozbiljno. Ukoliko se pokaže da je naš vozač zaista kriv, odmah ćemo mu dati otkaz. Za sada smo mu privremeno suspendovali dozvolu da vozi za nas", kaže portparolka "Ubera".

Nadlanu / izvor: Kurir

Pogledajte još