Lista neprijatelja Ivana Ivanovića

Za bezmalo šest godina, koliko se njegov zabavni TV format emituje na TV Prva, zaradio je mnoštvo fanova. A s uspehom dolaze i neprijatelji. Oni su neizostavni deo paketa slave. Nekada je i sam Ivanović preterivao. Poštujući osnovu dramaturgije koja kaže da je sukob osnova dramske radnje, svesno je gurao prst u oko i so u ranu pojedincima s javne scene (Ognjen Amidžić, Jelena Karleuša, Željko Mitrović...) uveren kako će oni to sportski podneti. Prevario se.

Saopštenje TV Prva Među Ivanovićeve arhetipske neprijatelje spadaju i grobari, pristalice Jugoslovenskog sportskog društva “Partizan”, po snazi i uticaju druge navijačke grupe u Srbiji. Kao zagriženi zvezdaš nije propuštao priliku da svoje hvali, a tuđe zeza. U poslednje vreme je obuzdao navijačke strasti, procenivši da više nije intersantno insistirati na podelama po svaku cenu. Prevario se.

Zbog njegovog, za sada, privremenog proterivanja iz programske šeme ne tuguju ni političari, kako oni na vlasti, tako i oni koji više nisu. Ipak, malo je verovatno

da u pozadini njegovog skidanja stoji predsednik Srbije Tomislav Nikolić. Da je tako, do sada bi neke posledice trpela dnevna štampa s čijih naslovnica ne silazi mesicima. Sva je prilika da on ne sme da promeni sijalicu na Andrićevom vencu a da za to ne zatraži dozvolu.

Boki 13, Jovana Tipšin, Bora Drljača i njima slični, kao i političari različite fele, uticaja i snage, danas čašćavaju pićem po kafanama. Istovremeno Ivan sastanči s direktorima TV Prva u želji da se pronađe rešenje za novonastalu situaciju. Teško je verovati da menadžment televizije nije dobro razmislio pre nego što je doneo odluku o skidanju “Večeri sa Ivanom Ivanovićem”. Ili se varamo? Ne bi nam bilo prvi put.

Nadlanu

Pogledajte još