10 znakova da je vrlo zainteresovan za vas

Slaže se sa vama

Kada dodate vaše mišljenje u konverzaciju, on se ponaša kao da je to najmudrija stvar koju je ikada čuo. U tom trenutku, vi ste sigurni da možete da kažete i da je Pol Pot bio humanitarac, a on će se složiti da ste u pravu. (Pol Pot je bio diktator inače.)

Stvari postaju lične

Tek što ste se upoznali, ali nekako su iz vas izletele informacija o tome da zapravo volite da slušate Tejlor Svift i da niste sigurni kako se osećate povodom toga. Vi niste dobrovoljno dali ovu informaciju, ali je on nekako magično to izvukao iz vas.

Dodiruje vas

Ne na neki perverzan način, već onako da se osećate prijatno. Ako kada se slučajno dodirnete on ne menja svoju pozu ili vas uhvati za ruku dok prolazite kroz gužvu, sviđate mu se.

On ne prekida kontakt očima

I ne postoji ništa što može da mu poremeti pažnju. Čak ni hrana. Čak ni utakmica.

On vam dodeljuje komplimente

Komplimenti – ne catcalls. Postoji razlika. Kada vam kaže onako u prolazu kako vam lepo stoji ta boja haljine ili vam kosa izgleda lepo, to je način da kaže „Privlačiš me.“

On izgleda gotovo previše prijateljski nastrojen

Ok, znate da ste duhoviti, ali on smatra da ste neviđeno duhoviti. Postoje stvari koje nikome drugom ne bi bile zanimljive ili smešne, ali vas dvoje se kapirate. On vas kapira i ne misli da ste kompletno poludeli kada kažete neku potpunu glupost, sa njim ste potpuno svoji. I naravno, baš je kul, skroz je sve drugarski. Kako da ne.

Stalno ste u kontaktu

Nije bitno zbog čega i kako. Uvek ima razlog da se javi, a vaši kontakti su prošireni da telefona i na društvene mreže. Komunikacija je uvek tu.

Hvališe se ili kuka

Niko ne voli osobe koje se stalno žale, ali kada dođe i priča vam o napornom danu na poslu, on samo želi da vas impresionira. Naravno, ni na kraju pameti mu nije da vas prilično ne interesuju njegove medalje sa školske olimpijade u rukometu, ali nemojte to da vas iritira ova priča, on samo pokušava da ostavi dobar utisak.

Oslanja se na vas

To je njegov način da vam bude što bliže, pa je njegov torzo skoro preko vas. A to nije zbog toga što vas ne čuje, on jednostavno koristi priliku da bude blizu. I realno, ne možete da ga krivite.

Vrlo je srećan kada naiđete na zajedničko interesovanje

Znate i sami da niste jedine dve osobe na svetu koje vole meksičku hranu, ali on se veoma oduševljava svakom novom činjenicom koja vas povezuje.

Izvor: Cosmopolitan

Pogledajte još