Neki pokloni su ipak slađi od drugih

0

Sigurno da se Osmom martu ne raduju sve žene podjednako, ali verujemo i da nećemo mnogo pogrešiti ako kažemo da se sve žene, manje ili više, raduju poklonima.

Bilo da želite da obradujete drage dame u vašem životu ili ste, prosto, ljubitelj slatkiša, Candy Universe je pravo mesto za vas!

U ponudi ove firme nalazi se preko 120 vrsta slatkiša, a ono što je još bolje jeste to što je cena svih slatkiša – JEDNAKA! Čak i za one sumnjičave postoji rešenje: mogu probati po par slatkiša od svake vrste i odabrati one najbolje.

S obzirom na Osmi mart koji se bliži, oni su vam pripremili i popust od 20% na sve slatkiše iz njihove ponude, a vaučere za popust možete naći na svim prodajnim mestima na kojima ih ima. Za sada se nalaze u više tržnih centara i gradova Srbije: Beograd, Novi Sad, Niš i Kragujevac. Potrebno je samo da se 07. ili 08. pojavite na njihoovom štandu sa svojim slatkim vaučerom i – vaš popust je tu!

Za prilike u kojima želite da nekome poklonite nešto lepo – Candy Universe u svojoj ponudi ima i ukrasna pakovanja od kojih su neka potpuno besplatna. Izgleda da je, za ljubitelje dobrih slatkiša, ipak moguće naći sve na jednom mestu?

Foto: Candy Universe

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.