ASTROFIZIČARKA: Ceca u borbi s gravitacijom

0

Domaće poznate ličnosti prodefilovale su sinoć crvenim tepihom na žurci povodom 500. broja magazina Stori. Najviše pažnje, kao po običaju, izazvala je Svetlana Ceca Ražnatović, koja je pravo iz radničkog odela uskočila u elegantnu toaletu.

Samo dan nakon što je u akciji čišćenja grada skupljala đubre na opštini Voždovac, Ceca je grabulju zamenila svečanom toaletom. Za portal Nadlanu otkrila je da njoj ove „zamene identiteta“ ne predstavljaju problem.

„Ja sam kao kameleon, juče grabulja i kožna jakna a večeras elegantna haljina.“

Od grabuljanja, kako kaže, nije zaradila upalu mišića jer trenira svaki drugi dan, a na opasku novinara da je ranije pričala kako nikada ne trenira Ceca je dala zanimljiv odgovor:

„Eee.. jeste vi čuli za gravitaciju?!“

Iako smo navikli da je uglavnom viđamo u atraktivnim izdanjima i kratkim haljinama, ovoga puta bila je zakopčana do grla. Pa otkud to, Ceco?

„Malo za promenu, mislim da prilika zahteva tako nešto.“

Pevačica je prokomentarisala da se nije naljutila na svoje kolege Harisa Džinovića i Miroslava Ilića, koji tokom takmičenja „Pinkove zvezde“ nisu prepoznali dve njene pesme, jer kako kaže „ni ona ne zna sve svoje pesme“.

Kada smo kod pesama, Ceca je otkrila i da vredno radi na novom albumu, ali da će publika imati prilike da u novim hitovima uživa tek sledeće godine.

J.K.

Foto: Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.