Noć u BG: Tri udesa, petoro povređenih

Dve osobe su povređene u udesu, koji se dogodio oko 22 časa na uglu Bulevara Kralja Aleksandra i Tršćanske ulice, rekla je Radaković.

Muškarac star 37 godina zadobio je posekotine potiljačnog dela glave i podlaktice i povredu potkolenice, a muškarac star 64 godine imao je povrede ramena i kolena, istakla je Radaković.

Dve osobe su povređene u udesu oko 22.30 časova u Ulici Bežanijskih ilegalaca, kazala je dežurni lekar u Hitnoj pomoći.

Mladić star 24 godine zadobio je povredu glave i istezanje vratnog dela kičme, a muškarac star 28 godina imao je istezanje vratnog dela kičme, navela je Radaković.

Žena stara 75 godina je u udesu oko 22.10 časa u Surčinskoj ulici na Ledinama zadobila hematom na glavi i povredu stopala, dodala je Radaković.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu do 06.00 časova obavila 96 intervencija od kojih 20 na javnim mestima, a lekarima su se najčešće obraćali srčani bolesnici sa bolom u grudima i hipertoničari, precizirala je Radaković.

Radaković je savetovala povećano uzimanje vode, odnosno šest do osam čaša, smanjen unos u organizam zaslađenih napitaka, provetravanje prostorija i oprez u saobraćaju.

Nadlanu / izvor: B92

Pogledajte još