TRAGEDIJA U KNEŽEVCU: Mladić se obesio nakon udesa

0

Već duže vreme je imao devojku Dajanu sa kojom je bio veren, a koja živi u Austriji, tako da su krajem juna zakazali venčanje. Planirao je da se tamo preseli, ali su od njega očekivali da ostane i da nastavi da se bavi porodičnim biznisom, rekao je jedan od komšija

Savo Ražić (23) iz Imljana, kod Skender Vakufa, izvršio je samoubistvo nakon što je sa svojim automobilom pasat sleteo sa puta u selu Zlovarići, takođe u ovoj opštini. Mladić se obesio u utorak u večernjim satima, u blizini mesta na kojem je sleteo.

„Nakon što je sleteo, izašao je iz automobila, otvorio gepek i iz njega izvadio konopac za šlepanje auta, a zatim se obesio“, ispričao nam je izvor.

S obzirom na to da na automobilu nije pričinjena veća materijalna šteta, to je isključeno kao motiv samoubistva.

Inače, beživotno telo mladića pronašao je njegov otac Stojko u ranim jutarnjim satima, a koji se, nakon što je obavestio policiju i sam dao u potragu kad je video da mu se sin ne vraća kući. Komšije, prijatelji i rodbina dan posle tragedije koja je pogodila Imljane, ali i celu opštinu, ne mogu da shvate šta se prelomilo u ovom mladom čoveku da digne ruku na sebe.

Kako su kazali, bio je primer svim mladima jer je bio veoma vredan, pošten i čestit momak. Prema jednoj od mnogih priča koje kruže Skender Vakufom, jedan od razloga za samoubistvo je i neslaganje porodice da Savo svoj život nastavi u inostranstvu.

„Već duže vreme je imao devojku Dajanu sa kojom je bio veren, a koja živi u Austriji, tako da su krajem juna zakazali venčanje. Planirao je da se tamo preseli, ali su od njega očekivali da ostane i da nastavi da se bavi porodičnim biznisom“, rekao nam je jedan od komšija iz Imljana.

Nadlanu / izvor: kurir

Foto: facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.