Horoskop za 7. jul: BLIZANCI SE RASPRAVLJAJU OKO NOVCA, LAV JE MNOGIMA TRN U OKU, A VI?

0

Saznajte kakav su vam dan pripremile zvezde

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Neka situacija kreće s mrtve tačke i vi ćete verovatno biti u prilici da o tome razgovarate sa onima koji mogu da vam pomognu da započnete posao sa strancima. Pokušavate da uspostavite dobru komunikaciju sa Vodolijom i Lavom i verovatno će vam se pružiti prilika da to i uradite.Imate potrebu da se sretnete sa nekim kome biste se poverili.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Mesec, vladalac vašeg znaka u konjukcjii sa Severnim Mesečevim čvorom donosi mogućnost sklapanja posla sa nekim ko je veoma sposoban i spreman da vam pomogne, posebno u privatnom projeku.Pokušavate da se prilagodite novim uslovima rada ali vam to neće tako lako poći za rukom ako radite sa nekim zemljanim znakom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Nemojte i dalje ići protiv onih koji su moćniji od vas i znate ili pretpostavljte da bi na bilo koji način mogli da vam naude ili da iskoriste svoj autoritet kao adut da morate da im u nečemu popustite. Manja rasprava u domu u vezi sa novcem. Ako danas radite, moguć je dogovor sa Vagom ili Lavom a u večernim satima sa jednom Vodolijom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Trudite se da budete fer ali vam mnogo toga smeta kod onih koji se prema vama ponšaju uzdržano ili nisu dovoljno iskreni. Nemojte dopustiti da vas bilo ko ubedi da grešite po nekim veoma bitnim pitanjima, naročito ako se odnose na nešto što ste nekada radili sa mnogo entuzijazma. Nemojte nikom dopustiti da vam poremeti planove.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Trudite se da budete u toku dogđaja i da se posvetite nečemu što vam u svemu odgovara. Očekujete da se čujete sa neki ko vam je posebno veoma drag i ko bi mogao da vam pomogne da se lakše snažete u poslu koji vam trenutno ne donosi prihode kakve biste želeli. Mnogima ste trn u oku zbog svojih talenata i sposobnosti. Ne ulazite u raspravu sa Blizancima.

DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO
Ako planirate da što pre započnete nove poslove, biće vam potreban savet nekog ko je iskusniji od vas u tom poslu. Potrebno je da napravite precizan plan da bi se vaše ambicije ostvarile. Možete očekivati priliv novca od strane jedne Vage ili neke Ribe koje planiraju putovanje u inostranstvo.Dobijate poziv da se sretnete sa jednim Ovnom sa kojim nemate baš najbolju komunikaciju.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Venera, planeta koja vlada astrološkom kućom partnerskih odnosa, kako ljubavnih tako i poslovnih a nalazi se trenutno u astrološkoj kući inostranstva gde će dugo još boraviti donosi neke nove mogućnosti za rad. Za vas to znači drugačiji način ophođenja sa stranim partnerima.Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što o vama priča jedan Rak.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Imate veliku potrebu da uradite nešto konstruktivno i da se nađete pri ruci onima koji vam mogu učiniti mnogo toga, počev od usluga, mogu vas preporučiti dalje ili vam mogu pomoći da se snađete u poslu koji bi mogao da vam bude veoma isplativ. Nekome je veoma stalo da bude sa vama u dobrim odnosima, moguće da se radi o osobi rođenoj u nekom vodenom ili zemljanom znaku. Izbegavajte raspravu sa Blizancima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Tranzit Jupitera i Venere koji vam savršeno odgovara čini vas popustljivim ali i nepredvidljivim. U stanju ste da lako stupite u kontakt sa onima koji su vam bitni za posao ali niste spremni da im nametnete svoje mišljenje. Osećate potrebu za proširenjem poslova i na strance, naročito sa nemačkog jezičkog područja.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Tokom dana, rođeni u poslednjoj dekadi znaka mogu naći način kako da se dogovore sa onima koji su im oduvek bili odani. Ne ulazite u nepotrene rasprave sa vatrenim i vazdušnim znacima, naročito po pitanju novca. Ako vam neko duguje nešto, najbolje bi bilo da ga podsetite u večernjim satima i da se preterano ne nervirate zbog posla koji se trenutno odlaže.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Ne bi bilo mudro da ulazite u raspravu sa Škorpijom ili Jarcem naročito ako nemate dobre adute. Trudite se da nađete najbolji način kako da plasirate ideje. Dobićete poziv da se sretnete sa Bikom ili Blizancima. Dobićete poziv od Bika ili Device u vezi sa zajedničkim poslom.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Trudite se da pokažete spremnost za nastavak saradnje sa nekim ko je bio prema vama često arogantan ili nije bio dovoljno fer. Tajni dogovor koji imate sa bliskim saradnikom ili rođakom, posebno u znaku Škorpije ili Raka doneće dobre rezultate. Moguć je dogovor sa jednom Vagom koja ima dobre ideje ali vi često ne uvažavate njeno mišljenje.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Foto: Nadlanu Arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.