SAVLADAJTE LEKCIJU: 9 seks navika koje morate usvojiti što pre

1. Naučite da odolite potrebi da glumite orgazam

Znamo da je iskušenju teško odoleti kada je još uvek usred žara u 17. minutu, a vi niste ni blizu radosnog vrhunca, ali kada jednom odglumite orgazam, to je kao da ste se prokleli na 7 godina lošeg seksa. A to niko ne želi. Nikada nemojte glumiti orgazam!

2. Masturbirajte

Upravo je masturbacija ključna da shvatite što tačno volite u krevetu. Prepustite se sopstvenim dodirima i ispitujte šta vaše telo želi da oseti.

3. Ako vaš partner ne zna da vas dovede do orgazma, naučite ga kako da uspe u tome

Gotovo niko neće iz prvog puta s novim partnerom biti najneverovatniji ljubavnik ikad, zato ga slobodno uputite u ono što volite. Frajeri vole seksi zapovedi!

4. Ako on ne pristaje na kondom, vi nemojte pristati na seks

Nijedan seks nije toliko dobar da bi bio vredan nekoliko paranoičnih meseci obilaženja raznih specijalista, konzumiranja raznih lekova i prolaženja bilo kakvih sličnih horora.

5. Iako je pitanje neprijatno, nikada se ne ustručavajte da pitate svakog seksualnog partnera da li se testirao na polno prenosive bolesti

Jer mnogo gore od ubijanja seksi raspoloženja ovim pitanjem jeste ubijanje seksi raspoloženja imanjem polno prenosive bolesti.

6. Prestanite da brinete o savršenoj frizuri

Ako želite da se podvrgnete brazilskoj ili egipatskoj depilaciji, to je potpuno u redu, ali nemojte biti pod stresom zato što vaša frizura ne izgleda onako savršeno kao što ste zamislili. Nesavršenstvo je cool i verujte nam da ga frajer neće ni primetiti, niti će vam na ičemu zameriti.

7. Zaboravite na vremenska pravila

Nema razloga da s poljupcem čekate do trećeg sastanka, ili sa seksom do petog. Ponekad verujte svom šestom čulu i ako verujete da ste naleteli na nešto dobro, iskoristite sve što vam se nudi, ako to želite.

8. Nemojte u seksu ni na šta pristajati samo zato što mislite da morate i da se to od vas očekuje

Da, čini se da svi praktikuju analni seks, ali ako se vi grozite same pomisli na njega, ni slučajno ne pristajte! Nemojte se bojati da isprobate nove stvari, ali nipošto ne činite ništa što sami ne želite.

9. Slobodno recite 'ne' svaki put kada niste raspoloženi za seks, pa makar već i krenuli s akcijom

Ako frajer u tom slučaju krene da vas nagovara recimo na oralni seks, recite 'ne' tome, ako vam se čak ni to u tom trenutku ne radi. A recite 'ne' i takvom frajeru jer očigledno nema poštovanja prema vama.

Izvor: cosmopolitan.hr

Pogledajte još