HOĆE LI IKAD UKAPIRATI: 6 stvari koje muškarci ne SHVATAJU kod ženskog orgazma

Ženski orgazam je za muškarce nekad najkomplikovanija stvar na svetu. Ove stvari oni nikada neće "odraditi" ili razumeti kako treba.

1. Višestruki orgazmi

Nikada im neće biti jasno kako je moguće da imate više orgazama jedan za drugim. Misliće o sebi kao o mačo muškarcima i da su carevi, ali neće ni njima biti jasno kako su uspeli da vas dovedu do takvog vrhunca.

2. Ženski orgazmi su im kao prelepo, komplikovano i frustrirajuće putovanje

Nekad vas dovedu do ludila, a nekad jedva čekate da završi, a on nikada neće znati o čemu se tu zapravo radi. Sve će pripisati tome da vi zapravo ne znate šta hoćete.

3. Ne mora da bude u vama da biste doživeli orgazam

Muškarcima je ejakulacija nemoguća bez penetracije, dok je kod žena drugačije. Moguće je doživeti i klitorisni orgazam, a to je samo još jedna od stvari koje oni nikada neće shvatiti.

4. Dužina trajanja

Nekada nam se čini kao da predugo traje, a ponekad kao da ni pet sati nije dovoljno. Uvek će se pitati kako i šta žene žele.

5. Lažiranje orgazma

Nisu ni svesni koliko bi ih žene povredile kada bi im priznale sve o BAŠ TOM seksu. Da li je bilo orgazma ili ne, žene znaju zašto to mora da ostane tajna.

6. Žene imaju različit orgazam svaki put

Nekada je jačeg, a nekad slabijeg inteziteta. To sve žene znaju, ali muškarcima nije jasno šta zapravo utiče na to. Jednostavno, nikada neće razumeti.

Izvor: Nadlanu

Pogledajte još