NEDELJNI HOROSKOP 12. 10 - 18. 10: Rakovi će se osećati usamljeno, Device će imati problem sa šefom

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Posao - Želećete mnogo, ali ne bi trebalo da žurite sa donošenjem odluka jer vam, malo toga ide u prilog. Dobijate ponudu za zajednički posao sa Lavom.

Novac – Ako budete išli negde na put, bićete skloni da trošite više nego što ste planirali. Nikako ne pristajte na neku kupovinu ili pravljenje finansijskog aranžmana sa Blizancima i Devicom. Nepovoljan period za transakcije sa njima i dalje traje.

Ljubav – Morate da pokazujete više osećanja nego što biste želeli. Početak sedmice donosi vam mogućnost da se izrazite rečima i kažete mnogo, ali malo toga ćete otkriti o sebi.

Zdravlje – Proverite vid.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Posao - Prva tri dana ovog perioda pokušajte da budete manje uporni i kritizerski raspoloženi. Takođe, potrudite se da imate više razumevanja za rođene u znaku Raka, Lava ili Vodolije. Potrebna vam je bolja koncentracija, koja će se krajem sedmice popraviti kada budete imali na koga da prebacite deo obaveze.

Novac – Imaćete neki veći izdatak koji će vas naterati da budete realniji, kada su finansije u pitanju. Ne verujte mnogo u obećanja u vezi sa isplatom.

Ljubav – Početak i kraj perioda mogu biti pomalo stresni, jer imate potrebu da vladate situacijom, a upravo se to ne događa. Imate pogrešnu predstavu o osobi koja vam je draga. Njoj je i te kako stalo do vas, međutim, iz nekog razloga uzdržanija je nego inače.

Zdravlje – Više se odmarajte.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Posao - Ako ste u saradnji orijentisani na žene, posebno na Bikove, Rakove i Lavove, iskoristite to na najbolji način. Preko poslovnih kontakata predstoji interesantan susret, moguće posredstvom koleginice ili rođake.

Razmišljate o promeni posla ili saradnika.

Novac – Stižu manji iznosi sa zakašnjenjem, jer niste u stanju svoje troškove da svedete na razumnu meru. Ako planirate kupovinu kola iz druge ruke, nepovoljan period još traje.

Ljubav – Potpuno ste egzaltirani, naročito ako ste slobodni a pruža vam se prilika da upoznate nekoga ko se bavi umetnošću, sportom ili je često na putu. Kako vreme bude odmicalo, tako ćete i vi biti sve sigurniji da bi prethodno trebalo da je dobro upoznate.

Zdravlje – Intenzivnije se bavite rekreacijom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Posao - Ako se iko žalio na sumoran život - to ste vi. Zaista se mnogo toga svalilo na vaša pleća. Izlazite u susret svima, a najviše ženama iz vaše porodice ili koleginicama. Dobri kontakti sa ženama u velikoj meri vam olakšavaju završavanje poslova.

Novac – Nečija finansijska situacija vas prilično zabrinjava i spremni ste da mu pomognete. Može se dogoditi da date novac bespovratno.

Ljubav – Neko će pokušati da vam se udvara, ali vi ćete biti vrlo nepoverljivi. Dobro bi vam došao kraći flert početkom perioda, koliko da se energetski malo dopunite, jer se osećate prilično usamljeno čak iako ste u braku ili stalnoj vezi.

Zdravlje – Bilo bi dobro da idete na jogu ili da se bavite meditacijom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Posao - Imate potrebu da se istaknete u javnim poslovima, u sportu, politici, umetnosti ili u marketingu. Nemate milosti prema konkurenciji, ali sa nekima od njih možete naći zajednički interes i započeti novi posao.

Novac – Uz velike muke, dobićete obećani novac. Nemojte ulaziti u bilo kakvu transakciju sa drugim Lavom ili Vodolijom.

Ljubav – Nećete odoleti nečijoj slatkorečivosti i bićete spremni da se maksimalno angažujte u vezi koja nema perspektivu. Mladi Lavovi, posebno rođeni sredinom 80-tih, teško će odoleti čarima jedne Vodolije, Ovna ili Vage.

Ukoliko imate stalnog partnera, možete doći u prilično neprijatnu situaciju.

Zdravlje – Ne odustajte od dijete.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Posao - Imate veliku potrebu za dokazivanjem da ste u pravu i vaša sposobnost da ubedite druge u ono što želite biće naglašena. Ako se bavite poslom u kojem može da dođe do izražaja snaga vaše ličnosti ili principijelnost, to može stvoriti probleme sa pretpostavljenim.

Novac – Najviše novca otići će vam na stvari za domaćinstvo, ili ako ste mladi za kupovinu kompjutera i tehno uređaja.

Ljubav – Niste načisto šta želite ili se prepuštate sanjarenju o nečemu što je malo verovatno. Neko ko često putuje ili koga ne možete iz određenih razloga da viđate koliko biste želeli, može vam postati prava opsesija. Moguće je poznanstvo na radnom mestu.

Zdravlje - Briga za starijeg člana porodice.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Posao - Niste preterano zadovoljni razvojem poslovne situacije, naročito ponašanjem osoba od kojih očekujete tačne informacije. Čuli ste nešto što vas dovodi u izvesnu dilemu u pogledu toga kako da se postavite prema poslovnim partnerima u inostranstvu.

Novac – Finansijska situacija vas brine, jer mnogo radite a novac ne stiže. Vrlo brzo će se popraviti, a naći ćete i novi izvor prihoda.

Ljubav – Ako ste opsednuti razmišljanjima o Ovnu, koji se pretvara da vas ne primećuje, istu taktiku primenite i vi. Početak perioda donosi interesantna poznanstva sa osobama koje žive u inostranstvu, ili sa onima koje ste nekad poznavali. Moguća je obnova veze sa osobom mlađom od vas.

Zdravlje – Smanjite sladoled i gazirana pića.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Posao - Ako se bavite medicinom, farmacijom ili umetnošću, početkom sedmice napravićete dobar aranžman sa nekim ko radi za stranu kompaniju ili često putuje u inostranstvo. Ako ste mladi, trebalo bi da obnovite znanje stranih jezika. Nemojte zaključivati posao sa Blizancima.
Novac – Troškovi vam se nagomilavaju, a vi nikako da postignete cilj - a to je da započnete posao sa osobama koje su vam ga odavno obećale.

Ljubav – Nemate potrebnu podršku stalnog partnera, ali zato postoji neko ko i te kako misli na vas. To je utoliko naglašenije ako se radi o nekome na koga nikada niste mogli da računate. Verovatno je reč o osobi koja često putuje ili nije iz vašeg mesta rođenja.

Zdravlje – Razmislite o dijeti ili promeni režima ishrane.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Posao - Posao vas prilično opterećuje, pa zato priželjkujete onaj u kojem bi vaša kreativnost mogla da dođe do izražaja. Jedna Riba i jedan Lav su vam desna ruka u poslu. Budite istrajni u realizaciji svojih planova.

Novac – Neko će vam ponuditi posao koji će biti dobro plaćen, a vi ćete misliti da je ispod vašeg nivoa. Nemojte se previše dvoumiti nego ga prihvatite. Početkom perioda, dobici u igrama na sreću.

Ljubav – Ceo period je pun uzbuđenja, pogotovo ako ste u vazi sa Blizancima, a ako niste, onda ćete upoznati nekog predstavnika ovog znaka koji na vas deluje kao magnet. Ako ste u podznaku Jarac ili Rak, ne opterećujte partnera svojim brigama.

Zdravlje – Pazite se u vožnji.


JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Posao - Vaša ambiciozna priroda dovodi vas do iscrpljivanja. Ako ste već sada klonuli, izbegnite društvo onih koji vas iscrpljuju, a konkretno vam ne pomažu. Jedan Lav vam pruža pomoć, međutim, vi toga verovatno niste svesni.

Novac – Nervira vas neizvesnost koju vam stvaraju neredovni prihodi i neka dugovanja za koja smatrate da su vam nametnuta bez razloga. Previše se opterećujete novcem.

Ljubav – Priželjkujete da vam se dogodi nešto lepo i romantično, ali malo šta činite da do toga i dođe. Ne budite malodušni nego imajte više poverenja u sebe. I dalje su za vas najidealnije osobe Bikovi, Device i poneka Riba ili Vodolija. Škorpija misli na vas.

Zdravlje – Fizički se iscrpljujete, što se loše odražava na vašu psihu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Posao - Zahvaljujući srećnim okolnostima uspećete da realizujete svoje ideje i postanete popularni. Mogući su kontakti sa raznim osobama, razni obrti na poslu, mnogo druženja i prilično uloženog napora. Od Ovna ili Škorpije dobijete interesantnu vest.

Novac – Igrajte igre na sreću i vaš znak je jedan od onih koji bi mogao nešto da dobije, naročito ako vam je podznak u Ovnu, Strelcu ili Vodoliji.

Ljubav – Mladi će biti u mnogo boljoj situaciji nego ranije, jer će uspeti da se prilagode potrebama partnera. Nemojte se previše nervirati ako vas partner bude kritikovao da ste zainteresovaniji za posao nego za njega. Trenutno ste više posvećeni ambicijama na poslu, nego ljubavnom životu.

Zdravlje – Bilo bi dobro da ostavite duvan.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Posao - Vaše ambicije su realne. Potrebna vam je dobra organizacija posla i više poverenja u sebe i u kolege. Niko vas neće izneveriti, ma koliko vam situacija izgledala nepovoljno. Jedan Ovan će vam ponuditi posao koji će vam se brzo isplatiti.

Novac – Možete očekivati lepe prihode ako budete dovoljno taktični, uporni i spremni na saradnju sa novim kolegama.

Ljubav – Više vas opterećuje situacija u domu nego na poslu, osim ako ne radite u privatnoj firmi. Partner vam može biti desna ruka u poslu, ma kog pola i struke da ste. Poslušajte njegove savete i ideje, naročito ako ste u braku - mnogo je praktičniji od vas.

Zdravlje – Proverite krvni pritisak i krvnu sliku.

Izvor: conopljanews

Pogledajte još