OVO SU 4 RAZLOGA zbog kojih je po njegovo zdravlje dobro da vas oralno zadovoljava

Svi pričaju o tome kako je po ženu zdravo da zadovoljava muškarca. Ipak, nauka je pokazala da žensko oralno zadovoljavanje može da bude zdravo po njega.

1. Ženska ejakulacija sadrži proteine.

Prema istraživanjima, ženska ejakulacija je veoma slična spermi, i sadrži proteine, glukozu i fruktozu. Zato momci, ukoliko vi ženama možete da kažete da se spuste dole zbog proteina u spermi, i one to isto mogu da kažu vama.

2. Na ovaj način, muškarci postaju mnogo prisniji sa ženama.

Alisa Djuk, profesor Medicinske škole, kaže da je oralno zadovoljavanje žena najbolji, a ujedno i pravi način da se dvoje povežu. Tada se stvara najveća intima između vas dvoje, a sve to dalje prouzrokuje mnogo prisniji i zdraviji odnos u vezi.

3. Može vam priuštiti orgazam bez straha da ćete zatrudneti.

Doktorka Djuk kaže da bez tog pritiska i straha od trudnoće, muškarci bivaju mnogo opušteniji, a to znači jednu stvar: bolji seks za oboje.

4. Tako će vas duže zadržati pored sebe.

Istraživanja rađena na preko 240 muškaraca, pokazala su da postoji još jedan razlog, psihičko-emotivne prirode, koji utiče na to hoće li muškarac oralno zadovoljavati ženu.

Naime, oni veruju da će joj na taj način pružiti takvo zadovoljstvo, da nikada neće poželeti da ga ostavi. Tako izbegavaju neveru, i pružaju sebi osećaj sigurnosti koji vodi samopouzdanju.

Pogledajte još