Magija savršenstva

Poželi me još jednom” – gotovo imperativno šalje mislima signal dok lenjo leži u krevetu i čeka svog muškarca da izađe iz kupatila. Pomislila je kako trenutno nema ničeg lepšeg u ljubavnoj igri od protezanja golog, oslobođenoj tela u posteljini, u kojoj joj je samo neki trenutak pre, hormon sreće preplavio mozak. Dok se miluje čaršavom i poput mačke se okreće čas na leđa, čas na stomak, oseća da bi novi talas zadovoljstva mogao brzo doći. Sugestivno ponavlja: „Želi me još!”

Probudila se dugo sputavana erotičnost

Otkuda njoj takve misli, i takvi pokreti i bezobrazne želje? Koliko do sinoć, bila je uzorna majka, ćerka, supruga, a evo je sada kako leži u tuđem krevetu sa svojim nesavršenim stomakom i vodi ljubav sa nekada davno željenim muškarcem. Pita se kako su se granice pomerile i kada su popustile kočnice. Zbog čega odjednom nije bitno ništa osim nje same. Pomislila je to i sinoć, dok je sa prijateljicama, posle ko zna koliko vremena, izašla na piće.

Ostavila je kod kuće gomilu prljavih sudova, do pola popeglan veš i obukla je svoju najdražu haljinu, nimalo izazovnu i primerenu njenoj skromnosti. Deca su ostala zavučena u svojoj sobi, a muž na trosedu sa drugarima iz detinjstva. Bar je bio pun dima, alkohola i džez muzike. Svog budućeg ljubavnika ili partnera za kratkotrajnu avanturu videla je naslonjenog na šank, kako se blago njiše u ritmu. Okrenuo se na barskoj stolici i u stilu velikog zavodnika blago joj dodirnuo lakat i poljubio je u obraz u znak pozdrava. Poznavali su se godinama.

On, njegova supruga, njen muž i ona studirali su zajedno arhitekturu, kasnije ponekad navraćali jedni kod drugih. Ona je napustila studije zbog trudnoće.

Maštala je o njemu i zadovoljavala se samim postojanjem fluida koji je strujao između njih. Ali već su bili porodični ljudi... I tako, prošlo je skoro dvadeset godina. Ostavila je prijateljice i sela do njega za šank. Prekrstila je noge i haljina se povukla iznad kolena. On se okrenuo ka njoj i kucnuli su se u znak ponovnog susreta. Odjednom se uspravila, pogledala u svoje noge i u tom trenutku sva erotičnost, gažena godinama, probudila se u njoj.

Pomislila je: „Ja sam ipak žena.” Kao da je pročitao njene misli, ruka mu je poletela ka njoj i šmekerski je samo sklonio pramen kose sa njenog lica. Znala je da, nekadašnja zvezda studentskog doma, koristi poznate metode zavođenja. Neka, nije joj smetalo. Ona je večeras žena. Ne seća se dobro trenutaka koji su usledili, ni vožnje automobilom, ali nije joj ni bilo važno.

Odjednom, našli su se u nečijem stanu. Snažno ju je zagrlio i tako držao, kao da mu je jedino to bilo potrebno. Odgurnula ga je blago i gledajući ga pravo u oči, počela da otkopčava njegovu košulju.

Uživala je u osećaju slobode i sreće

Štrecnuo se kada je kopča od kaiša sa njegovih pantalona zvecnula na podu. Taj zvuk ih je oboje probudio i oslobodio svih inhibicija. Gotovo joj je pocepao haljinu. Hvatao je ustima njene bradavice i ljubio joj vrat, sklanjajući kosu. Plesao je između njenih kolena, željan njene unutrašnjosti. Probijao se jako u prostor njenih butina, dok su se gledali u oči. Trenutak vrhunca dočekali su čvrsto stežući jedno drugo. Osetila je kako njegova muškost pulsira u njoj i poslednjim trzajima želi da joj pruži još malo zadovoljstva. Pridigao se i dok joj je grickao vrat, šapnuo joj je koliko je savršena. Sa nevericom je čula tu reč. On kao da je znao šta joj u tom trenutku treba, prešao je rukom preko njenog neravnog stomaka i poljubio je u pupak.
Razmišljanja o prošloj noći prekinula je škripa vrata od kupatila. Šta sada, pitala se dok ga je gledala onako poželjnog sa peškirom obavijenim oko struka. Taman kada je pomislila da je sve to bio samo trenutak obostrane slabosti i da je njegova reč „savršena” bila zaslepljena muškom strašću, čula je tup zvuk peškira koji je pao na pod. Uvukao se ispod čaršava i smestio pored njenog golog tela. Počeo je da je mazi od glave do pete, ponavljajući koliko je savršena.

Poželeo ju je još mnogo puta. Dok se u kasno popodne vraćala kući širokim bulevarom, videla je u staklu izloga savršenu ženu, blistavog tena, sjajne kose, vitke figure sa osećajem slobode, koji joj je toliko nedostajao.

http://lisa.burda.co.yu

Pogledajte još